ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΜΟΤΟR OIL: Πτήσεις σε νέα υψηλά – ΓΔ, DAX, DJIA

Οι πτήσεις των τιμών της ΜΥΤΙΛ σε αχαρτογράφητα υψηλά αρκετό καιρό τώρα έχουν προκαλέσει κάποιες απόπειρες να μετρήσουμε τι μπορεί να δικαιολογεί τεχνικά αυτά τα υψηλά, αρχής γενομένης από την  ανάρτηση της 20/1/23  και  αυτήν της 29/1/23. Τελευταία αναφορά ήταν στις 30/3/23 κι ήρθε η ώρα για μια νέα επικαιροποίηση μια και οι πτήσεις συνεχίζονται.

Οι επιφυλάξεις για τις πιθανότητες επαλήθευσης πολύ μακροχρόνιων σχηματισμών σαν αυτό το διπλό πάτο του 2003 και 2012 είναι γνωστές αλλά οι συμπτώσεις με άλλα τεχνικά σημεία, όπως τα fibo των επεκτάσεων εν προκειμένω, καμιά φορά επιτρέπουν και δεύτερες σκέψεις οπότε ας έχουμε κατά νου και το στόχο των 33,55 ευρώ. Τα διάφορα κυματικά έχουν επαναληφθεί σε όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις και απλά επικαιροποιούνται. Στο εβδομαδιαίο φαίνεται επίσης ότι υπάρχει αρκετό υπόλοιπο.

Ανοδική διάσπαση που μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική είχαμε στη ΜΟΗ με τη δεύτερη προσπάθεια. Αν επαληθευτούν οι θεωρητικοί στόχοι μιλάμε για σημαντικά υπόλοιπα σε νέα ιστορικά υψηλά κι εδώ, συνυπολογιζόμενης και της επικείμενης ενεργοποίησης του μεσοπρόθεσμου διπλού πυθμένα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

DJIADAΧΓΔ (Goldfish)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *