ΕΛΠΕ: Καθοδική η βραχυπρόθεσμη τάση – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΟΤΕ

Η πορεία προς τους ανοδικούς στόχους έχει ανακοπεί από τη δεύτερη εβδομάδα του Δεκέμβρη χωρίς να έχουν πιαστεί ούτε οι πρώτοι στόχοι των σχηματισμών. Η ενεργοποίηση του μίνι σχηματισμού διπλής κορυφής (Δ.Κ) στη συνεδρίαση της Τετάρτης επιβεβαίωσε την αλλαγή της βραχυπρόθεσμης τάσης μετά την τελευταία αποκοπή αλλά ο στόχος του σχηματισμού βρίσκεται σε πολύ υψηλότερα επίπεδα από αυτά που θα μπορούσαν να θέσουν σε αμφισβήτηση την κύρια τάση που παραμένει καθοδική.

Τους ανοδικούς στόχους και τις στηρίξεις τις βλέπουμε στο εβδομαδιαίο που ακολουθεί. Πιο σημαντική θεωρώ την S που έχει δοκιμαστεί αλλά ο εκθετικός κινητός (ΕΚΜΟ) των 50 εβδομάδων ο οποίος σχεδόν συμπίπτει με τον στόχο της Δ.Κ θα πρέπει να θεωρείται περιοχή στήριξης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΥΤΙΛ

ΟΤΕ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *