SP500, DOW JONES, NASDAQ, RUSSELL 2000: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Ανοδική συνέχεια για τους μεγάλους Αμερικανικούς δείκτες με μικρότερους και μεγαλύτερους σχηματισμούς ανοδικής αναστροφής και την τάση ανοδική σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο και με όρους Fractals.

Οι τιμές του SP500 έφθασαν στον μέγιστο στόχο του ανάστροφου ΩΚΩ και τον ενδιάμεσο του μίνι διπλού πυθμένα και πλέον έχουν ενεργοποιημένο και μεγαλύτερο αντίστοιχο σχηματισμό που βλέπουμε στο ημερήσιο. Αν μάλιστα πιστέψουμε στους θεωρητικούς στόχους της διάσπασης του τριγώνου αυτοί δείχνουν ακόμα και νέο ιστορικό υψηλό.

Στον Dow Jones φαίνεται να ισχυροποιείται το σενάριο να φτιάχνεται ο δεξιός ώμος του μεγάλου ανάστροφου ΩΚΩ που σε περίπτωση ενεργοποίησής του θέτει στόχους ως και σε νέο ιστορικό υψηλό επίσης.

Στον NASDAQ που έφαγε και την μεγαλύτερη πτώση τα πράγματα πάνε ακόμα καλύτερα με δεύτερο εβδομαδιαίο κερί πάνω από την τελευταία αντίσταση των Speed resistance lines και την γραμμή λαιμού του μεγάλου ΩΚΩ. Είναι επίσης κι ο μόνος που έχει διασπάσει το υψηλότερο από τα δυο τελευταία μηνιαία high fractals με την κίνηση της τελευταίας εβδομάδας.

Στο ημερήσιο μετά την επίτευξη του στόχου του διπλού πυθμένα έχει επίσης ενεργοποιήσει κι μια μικρότερη πιθανή κούπα και πλησιάζει τον στόχο της.

Στον RUSSELL 2000 η αντίδραση είναι ακόμα σε σχετικά πιο πρώιμο στάδιο αλλά η ενεργοποίηση του τελευταίου σχηματισμού διπλού πυθμένα προδιαθέτει σε διάσπαση της R. To στοίχημα βέβαια εδώ είναι η κατεύθυνση διάσπασης του τριγώνου ΚΖ που μοιάζει κάπως και με bearish flag. To βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί από τους άλλους δείκτες ως προς τη γενικότερη κατεύθυνση οπότε η πτωτική διάσπαση είναι προς το παρόν το ελάχιστα πιθανό σενάριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

DJIA, SP500, DAX by Goldfish

RUSSELL 2000 by laaps

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *