ΟΤΕ, ΔΕΗ: Mηνιαία ανασκόπηση

Η τάση στη μεγάλη εικόνα παραμένει καθοδική από ένα χρόνο μετά την κορύφωση στην R2 η οποία στο λογαριθμικό διάγραμμα ταυτίζεται απόλυτα με την R1 και την νέα αρνητική απόκλιση που προέκυψε στον RSI.Ελάχιστη προϋπόθεση για την βελτίωση της τεχνικής εικόνας είναι η ανοδική διάσπαση αρχικά της Ρ που ίσως δεν είναι μακριά και στη συνέχεια της Κ που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο διάγραμμα.

Οι τιμές έπιασαν πάτο όπως είχε περιγραφεί στην ανάρτηση της 15ης Μαρτίου και από τις 11 Απριλίου βρίσκονται σε ανοδική τάση στο ημερήσιο χωρίς ακόμα να έχουν δώσει σοβαρή ανοδική κίνηση παρά την βελτίωση του κλίματος ειδικά μετεκλογικά.

Ο πιθανός σχηματισμός που βλέπουμε στο ημερήσιο να έχει ολοκληρωθεί ανοίγει προοπτικές για κίνηση ως και τα 15,74 ευρώ, εφ'όσον ενεργοποιηθεί, πράγμα που έγινε απόπειρα να συμβεί από χθες χωρίς επιτυχία. Στα 15,73 βρίσκεται η οριζόντια αντίσταση από το υψηλότερο από τα δυο τελευταία high fractals του εβδομαδιαίου.

Το βραχυπρόθεσμο στοπ έχει ανέβει στα 13,69 ευρώ.

Τον μέγιστο στόχο του διπλού πυθμένα στη μεγάλη εικόνα ο οποίος τώρα είναι απενεργοποιημένος θα τον ξανασκεφτούμε μόνο αν και όταν διασπαστεί το περυσινό υψηλό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΗ οι μεγάλοι σχηματισμοί

ΟΤΟΕΛ 

ΜΕΒΑ

ΙΝΤΚΑ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *