ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΕΚΤΕΡ, DJIA by Laaps

Πρωταγωνιστές της ημέρας οι μετοχές του ομίλου Στασινόπουλου με τη CENER να ακολουθεί την κίνηση όπως παρουσιάστηκε στην πρόσφατη ανάρτηση με νέα υψηλά και την ΒΙΟ να κάνει διάσπαση και νέα υψηλά έτους με αύξηση του όγκου.

Όπως βλέπουμε και στο εβδομαδιαίο η διάσπαση αυτή ενεργοποιεί σενάρια ανοδικών σχηματισμών με στόχους στην περιοχή των 6,50 ευρώ το μέγιστο και των 5,70 στο ελάχιστο.      Αν βρισκόμαστε σε κύμα 3 του (3) όπως πιθανολογήθηκε και εδώ τότε η ισότητα με το κύμα 1 του (3) είναι στα 5,665 ευρώ.

Καλή κίνηση κι από την πιο καθυστερημένη μετοχή του ομίλου που έχει μείνει πολύ πίσω από τις άλλες δυο. Αγοραστικό σήμα από το fractal trading στο ημερήσιο και ενεργοποίηση πιθανού σχηματισμού CUP & handle με στόχο τα 1,94 ευρώ που αν επιτευχθεί ανοίγει την όρεξη και για μεγαλύτερο σχηματισμό που θα δούμε στο εβδομαδιαίο.

Το στοπ στο ημερήσιο είναι στα 1,626 ευρώ ενώ στο εβδομαδιαίο τυχόν διάσπαση των 1,52 θα σημαίνει ότι δεν μιλάμε για δεξιό ώμο και δεδομένου ότι εκεί είναι πιθανό να έχει ολοκληρωθεί κύμα (2) όπως στην ΒΙΟ δεν πρέπει να παραβιαστεί γιατί θα σημαίνει ότι δεν ολοκληρώθηκε το  (2) κι έχει κι άλλο πόνο για τους πιστούς της ΕΛΧΑ αφού ίσως δοκιμαστεί κι η μπλε ανοδική γραμμή τάσης που βλέπουμε στη μεγάλη εικόνα. Το σενάριο αυτό δεν πιστεύω ότι έχει πολλές πιθανότητες πάντως.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

DJIA (Laaps)

DJIA Ανασκόπηση μεγάλης εικόνας με ελπιδοφόρα μηνύματα

ΦΡΛΚ CUP &HANDLE (PANOS 999)

ΦΡΛΚ Μ.

ΕΚΤΕΡ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *