CENERGY: Ενεργοποίηση ανοδικού σχηματισμού – ΜΟΗ: Έτοιμη για μεγαλύτερες βουτιές;

Με την επίτευξη του στόχου του σχηματισμού που είχε ενεργοποιηθεί τον Ιανουάριο όπως είδαμε προχθές είδαμε και τα νέα υψηλά έτους με τα οποία ενεργοποιήθηκε (>4,08) και ο διπλός πυθμένας στην περιοχή του 50% διόρθωσης όλης της ανόδου που έχει σημειωθεί σαν κύμα (1) στα διαγράμματα με τη μεγαλύτερη εικόνα που ακολουθούν. Ο μέγιστος στόχος του σχηματισμού συμπίπτει με την ισότητα του τρέχοντος κύματος με το κύμα (1) στα 5,85 ευρώ περίπου.

Όπως βλέπουμε στο ημερήσιο διάγραμμα καλά πάει και το trade που προέκυψε από το fractal trading κι είχε παρουσιαστεί εδώ αρχικά. Μια 2η εκδοχή του αναφέρθηκε με στόχο τα 4,60 ευρώ άρα και οι δυο στόχοι είναι πολύ κάτω από τον νέο στόχο που προέκυψε κι έτσι θα ήταν μάλλον καλύτερη ιδέα να τεθεί ένα υψηλότερο στοπ ανάλογα με μελλοντικά τοπικά χαμηλά και να αφεθεί το χαρτί να κυνηγήσει τους νέους στόχους του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΟΗ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΜΟΗ

ΕΝΤΕΡ long setup

ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ Προσφορές παρόχων για τον Μάιο

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *