ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, DAX: Ανασκόπηση στα μέσα του Απρίλη – ΕΤΕ, EUROBANK: Ενεργοποίηση ανοδικού σχηματισμού

ΟΤΕ

Οι τιμές σταμάτησαν τη βουτιά τους όπως ακριβώς είχαμε αναφέρει στην τελευταία ανασκόπηση ακριβώς στο 62% διόρθωσης σε συνδυασμό με την είσοδο στην υπερπουλημένη ζώνη τιμών όχι μόνο στο ημερήσιο αλλά και στο εβδομαδιαίο και την επίτευξη του στόχου της μεγάλης διπλής κορυφής! Από τότε έχουν δώσει άνοδο 1,50 ευρώ κι ίσως μπορούν και καλύτερα δεδομένου ότι έχει δοθεί ένδειξη αλλαγής της τάσης στο ημερήσιο με την υπέρβαση των 13,67 ευρώ. Μια αύξηση του όγκου θα ήταν μια ακόμα ενθαρρυντική ένδειξη.

ΔΕΗ

Ανοδική η τάση σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο με την στήριξη να έχει ανέβει και στα δυο χρονοπαράθυρα στο πρόσφατο τοπικό χαμηλό των 7,25 ευρώ, όπου φαίνεται η πιθανότητα να έχει σχηματισθεί ο δεξιός ώμος ενός μεγαλύτερου σχηματισμού ανοδικής αντιστροφής ΩΚΩ που ενεργοποιείται με νέα υψηλά έτους..

Από τη μεγάλη εικόνα διαφαίνεται η πιθανότητα να έχουμε περαιτέρω άνοδο μεσοπρόθεσμα (αν μετράμε σωστά).

ΒΙΟ

Η ομολογουμένως χλωμή ανοδική αντίδραση σταμάτησε ακριβώς στο επίπεδο που έπρεπε να διασπαστεί για να έχουμε ένδειξη επιστροφής της ανοδικής τάσης και στο ημερήσιο αλλά διαφαίνεται η πιθανότητα να είναι ενεργοποιημένος ένας ανάποδος ΩΚΩ με στόχο τα 4,75 ευρώ.

Οι τιμές διόρθωσαν το τελευταίο ανοδικό κατά 50% και το θέμα είναι αν ολοκληρώθηκε εκεί η διόρθωση ή μόνο το πρώτο σκέλος της, αφού σύμφωνα με την μέτρηση που παρατίθεται θα μπορούσαμε να δούμε και μεγαλύτερη διόρθωση. Στο εβδομαδιαίο μπαίνουμε σε καθαρά καθοδική τάση αν χαθεί το πρόσφατο χαμηλό.

Στη μεγαλύτερη εικόνα πάντως βλέπουμε ότι ο μεγάλος σχηματισμός διπλής κορυφής που δεν έπιασε πλήρως το στόχο του είναι από καιρό απενεργοποιημένος κι αν μετράμε σωστά υπάρχουν καλές πιθανότητες να βρισκόμαστε στην αρχή κύματος (3). Η τάση πάντως είναι και εδώ ακόμα καθοδική με όρους fractals κι αλλάζει με υπέρβαση της διπλής κορυφής και ακύρωσή της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

DAX (LAAPS)

ΕΥΡΩΒ, ΕΤΕ Ενεργοποίηση Δ.Π

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *