ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ 4/4/23 – DJIA, SP500, NASDAQ, CENERGY 6/4/23

Άλλοι πέντε τίτλοι διέσπασαν σήμερα το υψηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά τους έστω και προσωρινά δίνοντας μια πρώτη ένδειξη επιστροφής σε ανοδική τάση και το μπλε επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο στο πινακάκι χωρίς όμως να είναι ακόμα πλειοψηφικό.

Από τους πιο σημαντικούς δείκτες που κοιτάζουμε μόνο ο ΓΔ έφθασε σε τέτοια υπέρβαση κατά μια μονάδα αλλά στο κλείσιμο οι τιμές επέστρεψαν σχεδόν στα χαμηλά της ημέρας, 105 μονάδες από το υψηλό ημέρας. Η ισότητα του τρέχοντος 3ου ανοδικού διορθωτικού (κατά πάσα πιθανότητα) κύματος με το πρώτο από τα χαμηλά του Μαρτίου διασπάστηκε επίσης ελάχιστα και συμπεριφέρθηκε ως αντίσταση.

Την πιο σημαντική υστέρηση παρουσιάζει ο ΔΤΡ παρά το γεγονός ότι η ΠΕΙΡ επέστρεψε επίσης σε ανοδική ένδειξη. Όπως ήδη έχει αναφερθεί και στην προηγούμενη ανάρτηση το κλίμα στην αγορά παρουσιάζει τον τελευταίο μήνα σημαντική επιδείνωση με αποτέλεσμα την αύξηση της αρνητικής επίδρασης όταν δείχνουν καθοδικές διαθέσεις οι μεγάλοι ξένοι δείκτες όπως έκανε χθες ο SP500 από το άνοιγμά του παρασύροντας και τους μεγάλους ευρωπαϊκούς δείκτες, οπότε εκτιμάται ότι υπάρχει συσχέτιση με την κακή εικόνα στο κλείσιμο και της εγχώριας αγοράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΟΤΟ Επίτευξη στόχου σε υψηλά 15ετίας

CENER long setup

DJIA

SP500

NASDAQ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *