ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, CENERGY: Επικαιροποίηση


Σε συνέχεια της τελευταίας ανασκόπησης είχαμε και πάλι στάση και πάλι στα ψηλά 8ετίας για τον δείκτη με τους δείκτες και τους ταλαντωτές να ζητούν αποφόρτιση κι όχι μόνο στο ημερήσιο. Όπως θα δούμε στη μεγαλύτερη εικόνα που ακολουθεί πάνω από τα επίπεδα που διέσπασαν ανοδικά οι τιμές πριν υποχωρήσουν είναι πιθανό να έχουμε ενεργοποίηση μεγάλων σχηματισμών ανοδικής αναστροφής που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τις τιμές αρκετά υψηλότερα των 3000 μονάδων μακροπρόθεσμα.Για την ώρα ο επόμενος στόχος είναι ο μέγιστος του γνωστού διπλού πυθμένα και ο επόμενος στο μηνιαίο high fractal στις 2588 μονάδες.  Αν επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι θα μπορούμε να σκεφτόμαστε πιο σοβαρά τόσο αισιόδοξους ανοδικούς στόχους αφού θα έχουν σταθεροποιηθεί οι τιμές πάνω από τα τις τρέχουσες σημαντικές αντιστάσεις.

Εξυπακούεται ότι όσο ανεβαίνουμε επίπεδα τόσο πιο απαραίτητη θα είναι η διατήρηση ανοδικής τάσης στις ξένες αγορές.

Στην ΒΙΟΧΑΛΚΟ λίγο πριν από τον γνωστό στόχο του διπλού πυθμένα είχαμε κι ενεργοποίηση σχηματισμού μικρής κούπας που μπορεί να δώσει τιμές και λίγο ψηλότερα. Η τάση είναι ανοδική σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο κι οι τιμές δεν ακολούθησαν χθες την υποχώρηση στο τέλος.

Ανοδική είναι η τάση και στην CENER όπου έχουμε επίσης μια μεγαλύτερη κούπα ενεργοποιημένη με στόχο που μπορεί να δώσει άνοδο σε νέα υψηλά ως και τα 4,26 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΟΗ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΟΛΥΜΠ Διάσπαση τριγώνων

ΤΙΤΑΝ 25/1

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *