ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Στον πρώτο στόχο

Τρεις μήνες έκλεισαν χθες από την αλλαγή της ημερήσιας τάσης με όρους fractals. Μετά τα υψηλά του 2022 που έπιασαν χθες οι τιμές έφθασαν σήμερα και στον πρώτο στόχο του σχηματισμού διπλού πυθμένα (Δ.Π) διασπώντας ανοδικά και την γραμμή που ενώνει τα υψηλά του 2020 και 2022 (ΓΥ). Στο ημερήσιο που ακολουθεί έχουν σημειωθεί και τα πιο σημαντικά σημεία της διαδρομής .

Οι επόμενοι σταθμοί που μεσολαβούν πριν τον τελικό στόχο του σχηματισμού αναστροφής απέχουν πλέον λιγότερο από 1% και έχουν σημειωθεί στα διαγράμματα με τη μεγαλύτερη εικόνα που ακολουθούν:

Επάνοδος στο ημερήσιο με τις τιμές κλεισίματος για να δούμε τους "ταλαντωτές" στα υπεραγορασμένα επίπεδα και υψηλά πολλών μηνών με τον ADX να δείχνει σφοδρή ανοδική τάση ξεπερνώντας το 40 και δεν κρύβω ότι περιμένω να δω την καμπύλη όταν κορυφώσει που μας είχε παρουσιάσει ο φίλος Διόφαντος ως αξιόπιστη ένδειξη σημαντικού τοπικού υψηλού (εν προκειμένω) άρα και αναμενόμενης διόρθωσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΔ 19/1/23 (TSAROS), (VANCOULS)

ΜΟΗ

ΙΝΤΚΑ

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *