STOXX 600 BANKS, ΔΤΡ. ALPHA BANK, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Επιδείνωση τεχνικής εικόνας

To διεθνές περιβάλλον γίνεται όλο και πιο προβληματικό και ο τραπεζικός κλάδος δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση παρά μόνο για λίγο. Ο αντίστοιχος δείκτης των ευρωπαϊκών τραπεζών  έχει σαφή επιδείνωση της τεχνικής εικόνας με την ενεργοποίηση του τελευταίου σχηματισμού διπλής κορυφής που θέτει στόχο νέο χαμηλό έτους.

Ο δικός μας δείκτης κλείνει στα χαμηλά του μήνα και με σαφή αδυναμία υπέρβασης της καθοδικής γραμμής τάσης από τα υψηλά έτους. Πλέον μοιάζει πιο πιθανό το ενδεχόμενο να διασπαστεί και η S.

Στην ΑΛΦΑ είχαμε τελικά τη ενεργοποίηση του ΩΚΩ στον οποίο είχαμε αναφερθεί στην τελευταία μας ματιά στη μετοχή και οι στόχοι φαίνονται στο διάγραμμα που ακολουθεί. Η θετική απόκλιση έχει αρθεί.

Στις ΕΤΕ και ΕΥΡΩΒ δεν άλλαξε κάτι από τα πρωινά σχόλια ενώ στην ΠΕΙΡ οι αστερίσκοι αποδείχτηκαν δικαιολογημένοι αφού η αρνητική απόκλιση έφερε τελικά διόρθωση, με θετική κρυφή απόκλιση πάντως, αφού οι τιμές δεν έκαναν χαμηλότερα χαμηλά όπως ο RSI, για την ώρα τουλάχιστον. Η κούπα βέβαια είναι απενεργοποιημένη αλλά οι τιμές δεν έχουν διασπάσει το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά κι έτσι η μετοχή είναι η μόνη που δεν έχει ακόμα κοκκινίσει από τους τίτλους του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης.  Αυτό θα γίνει βέβαια αν η διόρθωση συνεχίσει κάτω από τα 0,9792 ευρώ.

Τα κυματικά είναι απλά μια σκέψη που μπαίνει για συζήτηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (TSIP)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *