ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ένδειξη ανοδικής αναστροφής με πολλούς αστερίσκους – ΔΕΗ: Επικαιροποίηση

Πρώτη ασθενής ένδειξη για αλλαγή της τάσης στο εβδομαδιαίο ήταν η οριακή υπέρβαση των δυο τελευταίων εβδομαδιαίων τοπικών υψηλών και της γραμμής που τα ενώνει η οποία θα μπορούσε να είναι η γραμμή λαιμού ενός σχηματισμού CUP & ΗANDLE.

Όσο οι τιμές βρίσκονται πάνω από τη γραμμή αυτή ο μεσοπρόθεσμος θεωρητικός στόχος του σχηματισμού είναι λίγο πάνω από τα 1,60 ευρώ, όπου βρίσκονταν πριν από 7 μήνες. Δύσκολα πράγματα, κόντρα στη γενικότερη τάση της αγοράς και του κλάδου, όσο οι τιμές ΓΔ και ΔΤΡ βρίσκονται κάτω από το υψηλό της 1/6 και της 30/5 αντίστοιχα όσον αφορά το εβδομαδιαίο και τις 901 και 600 μονάδες όσον αφορά το ημερήσιο.

Στο ημερήσιο η ανοδική τάση δεν άλλαξε με όρους fractals, όμως ας έχουμε υπόψη την αρνητική απόκλιση, φυσιολογική κατά την άποψή μου μια και το τρέχον κύμα είναι ακόμα πολύ μικρότερο από το αρχικό, αλλά μπορεί να είναι και ένδειξη για επερχόμενη διόρθωση μια και δένει μια χαρά με το αρνητικό γύρισμα στη Wall srt.

Χίλια μύρια κύματα έχει αυτή πτώση οπότε δεν κάνω καν απόπειρα να μετρήσω κι άλλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΗ

ΙΝΤΚΑ

ΟΛΠ Θετικές αποκλίσεις

SΡ500 (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΓΔ, ΔΤΡ (ΝΕΚ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *