MOTOR OIL, ΚΕΚΡΟΨ: Οι σημειώσεις 17/3/21 – ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ (18/3/21) – ΓΔ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ALPHABANK, ΤΙΤΑΝ (19/3/21)

Με αφορμή το πολύ ενδιαφέρον σχόλιο - εκτίμηση του φίλου Διόφαντου ας ρίξουμε μια ματιά στις σημειώσεις για τη μετοχή της ΜΟΗ οι τιμές της οποίας βρίσκονται σε ανοδική τάση τόσο στο ημερήσιο όσο και στο εβδομαδιαίο διάγραμμα.

Η στήριξη είναι στα 11,20 ευρώ και στα δυο χρονοπαράθυρα, ενώ έχουμε σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε ενεργοποίηση του μεγαλύτερου σχηματισμού διπλού πυθμένα αν διασπαστούν τα 13,47 ευρώ, μετά την επίτευξη του στόχου του αντίστοιχου μικρότερου σχηματισμού στο ημερήσιο.

Στο μηνιαίο φαίνεται ότι η ανοδική απόκλιση στα χαμηλά του Οκτωβρίου σηματοδότησε τον πυθμένα της κίνησης αλλά για να μιλάμε για ανοδική τάση πρέπει να διασπαστεί το τοπικό υψηλό στα 15,94 ευρώ,

Και μια ματιά στην ΚΕΚΡΟΨ που σπάνια εμφανίζεται στα σχόλια του μπλογκ:

Και σ'αυτή η τάση είναι ανοδική ειδικά στο εβδομαδιαίο, αλλά στο ημερήσιο η απώλεια των 2,99 ευρώ της βάζει ερωτηματικό που θα γίνει ένδειξη αλλαγής της τάσης αν χαθούν και τα 2,90 και πολύ περισσότερο τα 2,74 αφού έτσι ενεργοποιείται ο καθοδικός σχηματισμός. Αν πάντως έχουμε γύρισμα άμεσα τότε σκεφτόμαστε και την περίπτωση συμμετρικού ανάποδου ΩΚΩ και επικράτηση της κύριας τάσης..

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΤΙΤΑΝΒΙΟSP500ΔΤΡ, ΠΕΙΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΠΕΙΡ Υπόλοιπα πτωτικών στόχων κι η απόκλιση

 ΠΕΙΡ (Value risk)

ΑΛΦΑ (Λουκάς)

ΓΔ τα ΜΟΒ του Chiefsotos (19/3/21 11:00)

ΠΕΙΡ (OPTIMIST)

ΑΛΦΑ 19/3/21 (12:00)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *