Ανασκόπηση δεικτών, τραπεζών, ΟΠΑΠ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, LAMDA, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΕΥΔΑΠ, ΕΧΑΕ, CAIROΜΕΖΖ

Συμπληρώθηκαν οι μισές συνεδριάσεις του μήνα με τις τιμές των μεγάλων δεικτών να πιάνουν τους στόχους των ανοδικών σχηματισμών τους όπως είδαμε και στην τελευταία ανάρτηση αλλά την αγορά γενικότερα να χωλαίνει αφού η άνοδος γίνεται με λίγους τίτλους. Η πρώτη κανονική εβδομάδα του μήνα έκλεισε με θετικό πρόσημο χάρις στις τράπεζες (και πάλι).

Την εβδομάδα αυτή πλην της ΕΤΕ συμμετείχε επιτέλους και η ΑΛΦΑ στην άνοδο όπως βλέπουμε στο εβδομαδιαίο συγκεντρωτικό τους με κάποιες παρατηρήσεις επί των διαγραμμάτων

Η ΕΤΕ δεν προηγείται σε απόδοση μόνο το τελευταίο διάστημα αλλά σε όλη την άνοδο από τον Οκτώβριο

Από τις μη τραπεζικές μετοχές έχουν επιλεγεί μερικές που δεν τις βλέπουμε τόσο συχνά στις αναρτήσεις αλλά είχαν κάποιες σημειώσεις γι αυτή την εβδομάδα που θα τις δούμε στα διαγράμματά τους που ακολουθούν χωρίς άλλα σχόλια

ΟΠΑΠ

ΛΑΜΔΑ

ΒΙΟ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΕΛΧΑ

ΕΥΔΑΠ

ΕΧΑΕ

Οι κορυφαίες αποδόσεις του 2024 έχουν καταγραφεί από τους μεζέδες, με κορυφαίο όλων το CAIROMEZZ ...

...το οποίο έχει ξεχωρίσει τόσο με την ως τώρα απόδοση από την αρχή του χρόνου αλλά και τον Μάιο.

Στο επικαιροποιημένο πινακάκι που ακολουθεί μπορούμε να δούμε μια συνοπτική ανασκόπηση 2 δεικτών και 56 τίτλων. Η ΑΛΦΑ πέρασε κι αυτή στην μπλε ζώνη στο ημερήσιο ενώ αντίθετα η ΤΕΝΕΡΓ στην κόκκινη με την παραβίαση των 17,98 ευρώ στις 14/5. Οι σχηματισμοί των οποίων πιάνεται ο μέγιστος στόχος αφαιρούνται ως γνωστόν αμέσως.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ, ΕΧΑΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

OTOEΛ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *