ΓΔ, ΔΤΡ, ΕΤΕ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΙΝΤΕΑΛ, ΑΛΟΥΜΥΛ: Νέα υψηλά κι ενδείξεις αλλαγής τάσης

Μια ακόμα εκπληκτική συνεδρίαση της αγοράς με την ΕΤΕ σε νέο υψηλό να τραβάει (μαζί και με την ΕΥΡΩΒ) και τους βασικούς δείκτες σε νέα υψηλά αφού εκτός του FTSE L.C που είδαμε ήδη και ο ΓΔ πήγε σε νέα υψηλά με 2η συνεχόμενη συνεδρίαση με άνοιγμα στο χαμηλό ημέρας και κλείσιμο στο υψηλό της με αντίστοιχα ανοδικά gaps(!), αλλαγή τάσης me ακύρωση της διπλής κορυφής (Δ.Κ) και ανοδική διάσπαση της κατερχόμενης αποκλίνουσας σφήνας της διόρθωσης με στόχους πάνω από τις 1480 μονάδες. Η αρνητική απόκλιση των τιμών στον RSI πάντως είναι ενδεχόμενο να δυσκολέψει τη συνέχεια προς τους στόχους αυτούς.

Ο ΔΤΡ ακύρωσε επίσης το σενάριο της δικής του Δ.Κ αλλάζοντας έτσι και την δική του τάση ενεργοποιώντας και σχηματισμό διπλού πυθμένα (Δ.Π).

Η ΕΤΕ που ήταν έτσι κι αλλιώς σε ανοδική τάσης πήγε σε νέα υψηλά επίσης με ακύρωση του σεναρίου Δ.Κ κι ενεργοποίηση Δ.Π. Και εδώ πάντως καταγράφονται αρνητικές αποκλίσεις.

Η ΠΕΙΡ δεν έδωσε ένδειξη για αφού σταμάτησε ακριβώς στα 4 ευρώ που έπρεπε τυπικά να διασπάσει αλλά έχει κι αυτή ενεργοποιημένο Δ.Π με στόχο σε νέα υψηλά.

Ένδειξη αλλαγής της ημερήσιας τάσης είχαμε μετά από καιρό και στις ΒΙΟ, ΙΝΤΕΑΛ και ΑΛΜΥ των οποίων οι τιμές υπερέβησαν το υψηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά τους κι όχι μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΗ, ΔΤΡ  (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΠΕΡΦ Αν. ΩΚΩ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *