Σημειώσεις για MOTOR OIL, LAMDA DEVELOPMENT, AEGEAN AIRLINES, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ

Oι τιμές στη ΜΟΗ σταμάτησαν και πάλι την πορεία προς τον στόχο του σχηματισμού διπλού πυθμένα μετά και την έντονη αρνητική απόκλιση του RSI στα ιστορικά υψηλά και πλέον φαίνεται να έχουν σχηματίσει μια διπλή κορυφή όπως βλέπουμε στο ημερήσιο που ακολουθεί.

Οι απώλειες του τριημέρου φθάνουν μέχρι στιγμής το 6,12% αλλά η τάση παραμένει ανοδική με την οριζόντια στήριξη στα 25,90 ευρώ που δεν πρέπει να χαθούν και γιατί εκεί ενεργοποιείται η διπλή κορυφή με στόχους αρχικά στην ανοδική γραμμή τάσης από τα χαμηλά του Οκτωβρίου που αν δεν κρατήσει μπορεί θεωρητικά να δούμε και κάτω από τα 24 ευρώ.

Κόντρα στο κλίμα των ημερών οι τιμές της ΛΑΜΔΑ επανήλθαν σε ένδειξη ανοδικής αλλαγής τάσης μετά την διάσπαση των δυο τελευταίων τοπικών υψηλών στο ημερήσιο. Οι τιμές τις τρεις τελευταίες εβδομάδες αναμετρώνται με τον κινητό των 20 εβδομάδων αλλά καταφέρνουν να κλείνουν πάνω από αυτόν. Στο πρόσφατο χαμηλό των 6,685 είναι πλέον η οριζόντια στήριξη στο ημερήσιο.

Απογοητευτική η εικόνα στην ΑΡΑΙΓ που ξεκίνησε ορεξάτα μετά τις ανακοινώσεις αλλά όχι μόνο δεν κατάφερε να φθάσει επιτέλους τον στόχο του σχηματισμού διπλού πυθμένα στα 13 ευρώ αλλά επέστρεψε από το υψηλό 6 μηνών στα 12,94 κι έκλεισε το μεγάλο χάσμα εκκίνησης της συνεδρίασης με όγκο που είχε να δει από τα χαμηλά της 9ης Οκτωβρίου. Η τάση βέβαια παραμένει ανοδική σε όλα τα χρονοπαράθυρα και τίθεται υπό αμφισβήτηση κάτω από τα 12,02 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΟΤΟ αλλαγή τάσης

ΓΕΚΤΕΡΝΑ Επίτευξη στόχου

ΓΔ, ΔΤΡ, FTSE Διάσταση συμβολισμών στο ημερήσιο

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *