Σημειώσεις για MOTOR OIL, ΣΑΡΑΝΤΗ, ΕΤΕ, ΔΕΗ, ΙΚΤΙΝΟ

Νέο ιστορικό υψηλό είχαμε στην ΜΟΗ μετά και την πλήρη επίτευξη του μέγιστου στόχου του γνωστού ανάστροφου ΩΚΩ. Πλέον σειρά παίρνει μεσοπρόθεσμα και ο μεγαλύτερος στόχος του διπλού πυθμένα.

Νέο υψηλό 24 ετών είχαμε και στις τιμές του ΣΑΡ που συνέθλιψαν το μέγιστο στόχο του δικού του ΩΚΩ.

Εντυπωσιακή το δίχως άλλο η απόδοση των δυο μετοχών σε μια μέρα κατά την οποία ο κινητήριος μοχλός της αγοράς σημείωσε διόρθωση με τις ΑΛΦΑ, ΠΕΙΡ και ΕΥΡΩΒ να κλείνουν τα τελευταία τους ανοδικά χάσματα και την ΕΤΕ όπως θα δούμε στο επόμενο διάγραμμα να υποχώρησε από την υπεραγορασμένη ζώνη τιμών για τρίτη φορά σε αυτό το ανοδικό από τα χαμηλά του Οκτωβρίου. Η μπλε κάτω γραμμή της ανερχόμενης σφήνας είναι η πρώτη στήριξη που θα δοκιμαστεί αν συνεχιστεί η διόρθωση. Η στήριξη έχει ήδη δοκιμαστεί / επιβεβαιωθεί και στην τελευταία μίνι διόρθωση, το χαμηλό της οποίας είναι η επόμενη (οριζόντια) στήριξη με όρους fractals.

Και οι 4 τράπεζες παραμένουν βέβαια σε ανοδική τάση σε αντίθεση με τη ΔΕΗ που διέσπασε τα τελευταία low fractals της δίνοντας την πρώτη ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης ενεργοποιώντας και τον μίνι σχηματισμό της διπλής κορυφής της. Στο χαμηλό ημέρας είχε πιάσει το 24% διόρθωσης όλου του τελευταίου ανοδικού από τα χαμηλά του Οκτωβρίου. Το καλό είναι ότι στο τέλος μάζεψε σχεδόν τις μισές της απώλειες. Η ένδειξη καθοδικής τάσης ακυρώνεται με υπέρβαση του τελευταίου υψηλού.

Σημαντική κίνηση με μεγάλο όγκο είχαμε στις τιμές της ΙΚΤΙΝ με αποτέλεσμα να έχουμε ένδειξη ανοδικής αλλαγής τάσης σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο ταυτόχρονα αφού ξεπεράστηκαν τα τελευταία τοπικά υψηλά και στα δυο time frames. Ήδη έχουν ενεργοποιηθεί δυο σχηματισμοί διπλού πυθμένα τους στόχους των οποίων βλέπουμε στα διαγράμματα που ακολουθούν.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *