ΜΟΤΟR OIL: Ενώπιον νέων ιστορικών υψηλών

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η εβδομάδα με υπέρβαση της οριζόντιας αντίστασης των 25,20 ευρώ και της κατερχόμενης γραμμής τάσης από το ιστορικό υψηλό που επιβεβαίωσε της ανοδικής τάσης σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο στη συνεδρίαση της Δευτέρας.

Στη χθεσινή συνεδρίαση είχαμε κλείσιμο στα 25,56 ευρώ όπου και το υψηλό του σχηματισμού διπλού πυθμένα (Δ.Π) που ενεργοποιείται με κλείσιμο υψηλότερα αυτού του επιπέδου και θέτει στόχους υψηλότερα αυτών του ανάστροφου ΩΚΩ όπως έχει αναφερθεί εδώ και 2 μήνες.

Στο μηνιαίο (και το εβδομαδιαίο) έχει εμφανιστεί μια αρνητική απόκλιση αφού ο RSI δεν έχει ακολουθήσει στα νεότερα υψηλά σε σχέση με το Μάρτιο όπου όμως ο RSI αποτύπωνε μια τεράστια ανοδική κίνηση που είχε προηγηθεί από τα χαμηλά του 2020, πολύ μεγαλύτερη δηλαδή αυτής από τα χαμηλά του Οκτωβρίου και γι αυτό το λόγο εκτιμάται ότι η απόκλιση αυτή μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική.

Το RANGE εντός του οποίου κινούνται οι τιμές μετά από τα περυσινά ιστορικά υψηλά των 25,82 ευρώ πριν 11 μήνες μοιάζει με σχηματισμό σημαίας που συνήθως είναι σχηματισμός συνέχισης της προϋπάρχουσας κίνησης και  φαίνεται ότι οι τιμές της μετοχής απέχουν πλέον μια ανάσα από την υπέρβασή τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΛΑΒΙ Δ.Κ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *