ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ALPHA BANK, DJIA, SP500, DAX: Ανασκόπηση εβδομάδας – ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ. ΕΤΕ, EUROBANK, EEE

FTSE L.C

Σε συνέχεια του σχολίου της Παρασκευής, είδαμε τις τιμές να σταματούν λίγο πριν την μακρινή οριζόντια αντίσταση κι όχι μόνο. Στο κλείσιμο της τελευταίας συνεδρίασης είχαμε κι ένα προβληματικό κερί το οποίο θεωρητικά είναι μια ακόμη προειδοποίηση διόρθωσης από τις πολλές που είδαμε στις τελευταίες αναρτήσεις βέβαια οι οποίες δεν εμπόδισαν τον δείκτη να καταγράψει νέα υψηλά.

Πάνω από αυτήν την υποτιθέμενη αντίσταση έχουμε τους γνωστούς στόχους στο μηνιαίο

Σε οριζόντια αντίσταση έφθασαν και οι τιμές του ΔΤΡ που βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο στους μεγάλους δείκτες κι επίσης έχει στόχους σε αρκετά υψηλότερα επίπεδα. Και εδώ το κερί της Παρασκευής είναι προβληματικό όπως ήδη επισήμαναν κι άλλοι χρήστες στα σχόλια της τελευταίας ανάρτησης.

Σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα εκτός από την ΠΕΙΡ έπαιξε και η ΑΛΦΑ που φάνηκε να ξυπνάει με την 2η μεγαλύτερη εβδομαδιαία απόδοση στον κλάδο. Στη συνεδρίαση της Παρασκευής είδαμε και 2ο ανοδικό χάσμα μετά την οριστικοποίηση της ενεργοποίησης του δικού της σχηματισμού ανοδικής αντιστροφής, του ανάστροφου ΩΚΩ και φαίνεται να κινείται πιο αποφασιστικά προς τους δικούς της στόχους.

Tυχόν επίτευξη του μέγιστου στόχου του ΩΚΩ θα φέρει τις τιμές να ξεπερνούν και τις παράλληλες της Σ και της S αλλά και την πλησιέστερη από τις πολλές οριζόντιες αντιστάσεις από τα μηνιαία τοπικά υψηλά η υψηλότερη των οποίων συμπίπτει σχεδόν με τον μέγιστο στόχο της διάσπασης του μεγάλου τριγώνου της.

Το κλίμα έξωθεν εξακολουθεί να είναι καλό μετά τα νέα υψηλά στην Wall str. με τις τιμές να συνεχίζουν με αρκετή δύναμη μετά την ενεργοποίηση των ανοδικών σχηματισμών.

Νέα ιστορικά υψηλά είχαμε και στον DAX που δεν κράτησε το θετικό πρόσημο αυτή την εβδομάδα κι έχει βγάλει αρνητικές αποκλίσεις στον εβδομαδιαίο RSI του. Ο διπλός πυθμένας πάντως παρέμεινε ενεργοποιημένος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ Δ.Π - Αλλαγή τάσης

ΕΥΡΩΒ

ΕΤΕ

ΕΤΕ, ΕΕΕ, (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

EEE Αλλαγή τάσης

ΑΡΑΙΓ

ΟΡΤΙΜΑ Αλλαγή τάσης

ΑΤΤΙΚΑ Αλλαγή τάσης

ΔΕΗ

ΟΤΟΕΛ Αλλαγή τάσης

 

 

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *