ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Πιθανότητα διόρθωσης – Στηρίξεις

4 μήνες αδιάλειπτης ανόδου για τους δείκτες της αγοράς και οι αρνητικές αποκλίσεις που εκτός του εβδομαδιαίου εμφανίζονται πλέον και στο μηνιαίο διάγραμμα των δεικτών χωρίς εξαίρεση αποτελούν ενδείξεις κόπωσης.

Η τάση βέβαια παραμένει ανοδική σε όλα τα χρονοπαράθυρα αλλά καλό θα ήταν να έχουμε υπόψη τις πρώτες σημαντικές στηρίξεις κάτω από τις οποίες πιθανόν να σηματοδοτείται η έναρξη της πρώτης σοβαρής διόρθωσης.    Στα ημερήσια διαγράμματα των δεικτών που ακολουθούν έχουν σημειωθεί τα επίπεδα κάτω από τα οποία θα θεωρήσουμε με όρους fractals ότι έχουμε σοβαρή ένδειξη αλλαγής της ημερήσιας τάσης σε καθοδική. Καμιά από αυτές δεν έχει ακόμα απειληθεί αλλά το δεύτερο κακό κερί σε τρεις συνεδριάσεις στους 3 μεγαλύτερους δείκτες δεν είναι καλό σημάδι οπότε ας τις έχουμε υπόψη μας.

Και στους 4 δείκτες το χαμηλότερο των δυο τελευταίων τοπικών χαμηλών είναι όπως βλέπουμε το χαμηλό της 17/1/24.

Στο εμπλουτισμένο πινακάκι που ακολουθεί μπορούμε μεταξύ άλλων να δούμε τα αντίστοιχα επίπεδα στους τίτλους που βρίσκονται σε ανοδική τάση. Πολλά από αυτά έχουν ανέβει αρκετά πιο κοντά στις τρέχουσες τιμές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ

SP500 UPD

ΔΕΗ

ΕΚΤΕΡ

ΕΛΧΑ

ΝΑΥΠ

ΟΛΥΜΠ

ΔΟΜΙΚ

ΦΡΛΚ

ΕΧΑΕ, ΒΙΟ, ΟΤΕ, ΚΟΥΕΣ, ΕΛΠΕ, ΜΟΗ, ΔΕΗ, ΛΑΜΔΑ, ΤΙΤΑΝ,

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *