ΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

ΕΛΠΕ

Τελικά οι τιμές δεν πήγαν παρακάτω αλλά ισορρόπησαν και στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας έκαναν το πρώτο βήμα για απαγκίστρωση, εν μέσω μπαράζ ευνοϊκών δημοσιευμάτων και σχολίων σε blogs & sites του χώρου. Το επόμενο πρέπει να είναι η διάσπαση της επόμενης κοντινής κορυφής στα 7,49 ευρώ, ώστε να ελπίζουν οι κατέχοντες σε ανοδικές διασπάσεις των τριγώνων εντός των οποίων πορεύονται οι τιμές στο διηνεκές.

Η τάση στο εβδομαδιαίο παραμένει βεβαίως καθοδική με 8ο συνεχόμενο κλείσιμο εβδομάδας κάτω από τον 20ρη. Και εδώ η διάσπαση των 7,49 που είναι και το πλησιέστερο εβδομαδιαίο low fractal είναι η ελάχιστη απαίτηση, με επόμενη την ανοδική διάσπαση του μικρότερου από τα τρίγωνα.

Στη μεγαλύτερη εικόνα δεν μπορούμε ακόμα να μιλήσουμε για καθοδική τάση. Ο μεγάλος ανάποδος ΩΚΩ δεν έχει πιάσει πλήρως το στόχο του στην περιοχή λίγο πάνω από τα 9 ευρώ κι αν αρχίσουν οι ανοδικές διασπάσεις τα 9 ευρώ δεν είναι και τόσο μακριά. Στην βουτιά του Οκτώβρη είχαμε retest της γραμμής λαιμού στα 6,60 ευρώ .

ΟΠΑΠ

Ουσιαστικά ανοδική τάση με τις τιμές να φθάνουν ως την κατερχόμενη

Μπορεί και λίγο έστω παραπάνω. Πάνω από 16,69 πάει για νέα υψηλά.

ΙΝΤΚΑ

Το χαρτί της εβδομάδας! Νέα υψηλά 14+ ετών και διάσπαση της ισότητας και της παράλληλης με το επόμενο σημαντικό επίπεδο fibo επέκτασης του τρίτου κύματος λίγο κάτω από τα 5 ευρώ.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *