Σημειώσεις για ΔΤΡ, FTSE L.C. TITAN, ALPHA BANK, ΕΤΕ, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΗ

Η χθεσινή εντυπωσιακή αντίδραση της ΕΤΕ και της ΠΕΙΡ συνετέλεσε αποφασιστικά ώστε ο μεν ΔΤΡ να διατηρήσει καλές πιθανότητες για το σενάριο σχηματισμού του δεξιού ώμου υψηλότερα και τον Δείκτη Υψηλής κεφαλαιοποίησης να παραμείνει εντός της ανοδικής σφήνας του χωρίς να παραβιάσει τα τελευταία τοπικά χαμηλά εκδίδοντας ένδειξη για πιθανή αλλαγή της βραχυπρόθεσμης τάσης που παραμένει ανοδική με επόμενο στόχο τις 3145 μονάδες στο 77% διόρθωσης του φθινοπωρινού πτωτικού και την άνω γραμμή της σφήνας, καθ' οδόν ίσως προς τον πρώτο στόχο του ανάστροφου ΩΚΩ, ειδικά αν μεταδοθεί η φλόγα και στις άλλες τράπεζες.

Ξεχωριστή απόδοση είχε και πάλι η ΤΙΤΑΝ που έφθασε και την επόμενη οριζόντια αντίσταση στο μηνιαίο από το high fractal του Σεπτέμβρη του 2018. Η επόμενη είναι στα υψηλό του Ιουνίου του ίδιου έτους στα 21,9725 ευρώ, η τελευταία πριν τον πρώτο στόχο του γνωστού μεγάλου σχηματισμού διπλού πυθμένα...

... κι όλα αυτά παρά την αρνητική απόκλιση του εβδομαδιαίου που όπως είδαμε δεν υφίσταται στο μηνιαίο διάγραμμα.

Ο στόχος της κατερχόμενος αποκλίνουσας σφήνας του ημερήσιου είχε πιαστεί από προχθές και σήμερα ξεπεράστηκε με ολόκληρο κερί με μεγάλη αύξηση του όγκου δείγμα της πιο ανοδικής τάσης που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε χαρτί του ΧΑΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ Σενάριο αν. ΩΚΩ

ΑΔΜΗΕ

ΔΕΗ

ΜΟΤΟ

ΕΛΠΕ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *