FTSE L.C, LAMDA DEVELOPMENT, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: Τεχνικές σημειώσεις


Διόρθωση χθες απόλυτα δικαιολογημένη με βάση τις αρνητικές αποκλίσεις που θα δούμε παρακάτω τόσο στο ημερήσιο όσο και στο εβδομαδιαίο. Η τάση βεβαίως παραμένει ανοδική ανελλιπώς το τελευταίο τρίμηνο με τις τιμές μακριά από τις στηρίξεις τους. Ο μέγιστος στόχος του αν. ΩΚΩ δεν θα πιαστεί ούτε κι αυτή την εβδομάδα.

Η εβδομάδα μετά το νέο υψηλό ίσως κλείσει επίσης κόκκινη αν συνεχίσουμε προς τα κάτω και σήμερα, αλλά βρισκόμαστε στο 15ο συνεχόμενο εβδομαδιαίο κερί χωρίς ουσιαστική διόρθωση αφού δεν έχουν διασπαστεί τα χαμηλά των δυο προηγούμενων εβδομάδων, ώστε να συντρέχουν οι προϋποθέσεις δημιουργίας έστω κι ενός low fractal μετά από αυτό του Οκτωβρίου. Αυτή είναι η τρίτη καλύτερη επίδοση από το 2019. Η αμέσως προηγούμενη και καλύτερη όλων είχε συμβεί κατά το ανοδικό που ξεκίνησε τον Οκτώβριο οπότε είχαμε 22 συνεχόμενα κεριά με το ίδιο χαρακτηριστικό μέχρι το τέλος του Φλεβάρη. Άλλη μια φορά είχε γίνει πριν 5 χρόνια, στο ξεκίνημα του 2019 ως το τέλος του 1ου τετραμήνου με 18 συνεχόμενα κεριά αλλά τόσο έντονη ανοδική κίνηση πιο πριν είχαμε να δούμε από το 2005-2006. Ο εβδομαδιαίος TSI έχει σηματοδοτήσει την ανοδική τάση από το τέλος του Οκτώβρη και δεν έχει ακόμα δώσει καμιά ένδειξη ότι το "μετάνιωσε".

Κατά τα λοιπά ισχύουν όσα αναφέρθηκαν στην τελευταία εβδομαδιαία ανασκόπηση.

Στην ΛΑΜΔΑ είχαμε ένδειξη αλλαγής της ημερήσιας τάσης σε καθοδική με την παραβίαση των δυο τελευταίων τοπικών χαμηλών, κίνηση που συνοδεύτηκε από τεράστιο όγκο.

Από τους σχηματισμούς που είχαμε δει στην τελευταία ανασκόπηση για τη μετοχή ο αν. ΩΚΩ απενεργοποιήθηκε με αυτή την κίνηση αλλά παραμένει ενεργοποιημένος ο παλιότερος σχηματισμός διπλού πυθμένα του οποίου τον πρώτο στόχο δεν κατάφερα να υπερβούν οι τιμές ούτε αυτή τη φορά.

Η άνοδος σταμάτησε άλλη μια φορά στην Κ όπως τον Ιούλιο αλλά η τάση παραμένει ανοδική στη μεγαλύτερη εικόνα αν και στο εβδομαδιαίο είναι υπό αμφισβήτηση αφού πάμε για τρίτο συνεχόμενο αρνητικό κερί και κλείσιμο κάτω από τον κινητό των 20 εβδομάδων.

Αρνητική εξέλιξη είχαμε και στη ΜΟΤΟ αφού την προχθεσινή ένδειξη αλλαγής της τάσης στο ημερήσιο ακολούθησε χθες κι η ενεργοποίηση ενός μίνι σχηματισμού διπλής κορυφής. Η τάση εναρμονίστηκε με αυτή του εβδομαδιαίου που είναι καθοδική από την αρχή του έτους οπότε η επίτευξη του στόχου που βλέπουμε στο διάγραμμα φαίνεται πολύ πιθανή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΚΤΕΡ

ΕΛΧΑ

ΙΚΤΙΝ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *