ΟΤΕ, LAMDA DEVELOPMENT, ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Σε ανοδική τάση

OTE

Διάσπαση του υψηλότερου από τα δυο τελευταία high fractals χθες που επαναφέρει την ένδειξη για αλλαγή της βραχυπρόθεσμης τάσης στο ημερήσιο και δικαιώνει τις εκτιμήσεις της τελευταίας ανάρτησης οπότε σχολιαζόταν η αντίθετη ένδειξη. Πλέον μοιάζει θέμα χρόνου η υπέρβαση του υψηλού των 13,47 ευρώ που θα σημάνει την ενεργοποίηση του μίνι σχηματισμού διπλού πυθμένα με στόχο στα 14,31 ευρώ. Υπενθυμίζεται πάνω από τα 14,06 ευρώ θα έχουμε ένδειξη για αλλαγή και της εβδομαδιαίας τάσης σε ανοδική.

Σημαντική φαίνεται τελικά η στήριξη στην S η οποία δοκιμάζεται και στηρίζει  τις τιμές στα δυο προηγούμενα μηνιαία κεριά όπως είδαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση.

ΛΑΜΔΑ

Σε ανοδική τάση είναι οι τιμές στη ΛΑΜΔΑ μετά και την σημερινή υπέρβαση των τελευταίων τοπικών υψηλών που επιβεβαιώνει το σήμα για ανοδική αλλαγή τάσης και στο εβδομαδιαίο και ακυρώνει την αντίθετη ένδειξη της 21/12. Οι τιμές είναι έτοιμες για ανοδική διάσπαση του τριγώνου ΚΖ που θα καταστήσει πολύ πιθανή της επίτευξη του παλιού σχηματισμού διπλού πυθμένα στα 7,70 ευρώ και θα ενεργοποιήσει και τον επόμενο και μεγαλύτερο μετά την επίτευξη του στόχου του ΩΚΩ από τον οποίο ξεκίνησε κι η αντίδραση που είναι σε εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΦΡΛΚ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

SP500

ACAG Δ.Π

NASDAQ (LAAPS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *