LAMDA DEVELOPMENT

Δεύτερη μετοχή του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης μετά την ΣΑΡ, που έδωσε ένδειξη αλλαγής της ημερήσιας τάσης με την υπέρβαση των τελευταίων τοπικών υψηλών, μετά την ουσιαστική επίτευξη του στόχου του ΩΚΩ της.

Στο εβδομαδιαίο η τάση βέβαια παραμένει καθοδική και το καλύτερο σενάριο που μπορώ να δω είναι η κατοχύρωση ενός διπλού πάτου που να μπορεί να εξελιχθεί σε ελπίδα για σχηματισμό νέου διπλού πυθμένα όταν το επιτρέψει το κλίμα στην αγορά. Ο προηγούμενος έφθασε μόνο ως τον πρώτο στόχο του πριν απενεργοποιηθεί.

Στο μηνιαίο η τάση είναι ανοδική υπό αμφισβήτηση όσο οι τιμές είναι κάτω από τον ΕΚΜΟ12 και με την προϋπόθεση της αποφυγής πτωτικής διάσπασης του τριγώνου του οποίου έχει προσεγγιστεί η κάτω πλευρά.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *