FTSE L.C, ΓΔ, SP500, DJIA, DAX, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΕΕΕ, ΔΤΡ, INFO QUEST,

Ενεργοποίηση του σχηματισμού του ανάστροφου ΩΚΩ στις τιμές του δείκτη που ανοίγει προοπτικές για νέο υψηλό έτους παρά το γεγονός ότι η πρώτη προσπάθεια υπέρβασης του 62% ανοδικής διόρθωσης και της κατερχόμενης γραμμής τάσης R με κλείσιμο απέτυχε.

Οι τιμές πάντως επέστρεψαν πάνω από τον εκθ. κινητό (ΕΚΜΟ) 20 εβδομάδων αλλά το σενάριο να μην έχει ολοκληρωθεί η διόρθωση από τα υψηλά έτους στα χαμηλά του Οκτωβρίου παραμένει σε ισχύ.

Το χαμηλό του Οκτωβρίου είναι πιθανό να αποτελέσει μηνιαίο low fractal, το 1ο μετά το χαμηλό του 2022, αν δεν παραβιαστεί ως το τέλος του χρόνου οπότε η σημασία του ως οριζόντια στήριξη αυξάνεται. Ήδη οι τιμές έχουν αφήσει πολύ πίσω τους ΕΚΜΟ 12 και ΕΚΜΟ 6Χ μήνα και έφθασαν ξανά τον ΕΚΜΟ 6Υ. Στο μηνιαίο που ακολουθεί έχουν σημειωθεί δυο σενάρια σχετικά με το κύμα {3} από τα χαμηλά της πανδημίας, το μπλε και το κόκκινο. Ο μέγιστος στόχος του μακροπρόθεσμου διπλού πυθμένα ως γνωστόν εκκρεμεί.

Οι 10 μετοχές που επηρεάζουν το δείκτη πιο αποφασιστικά έχουν χωριστεί σε τρεις κατηγορίες . Οι τράπεζες που τραβάνε μαζί με τη ΔΕΗ τις τιμές ψηλότερα είναι η πρώτη κατηγορία οι μετοχές της ΜΠΕΛΑ και ΜΥΤΙΛ που τραβούσαν το κάρο κατά τη διόρθωση είναι σε κατάσταση αναμονής ...

ενώ κοντράρουν οι πάλαι ποτέ πρωτοπόρες 3Ε, ΟΤΕ και ΟΠΑΠ που βρίσκονται σε καθοδική τάση όπως βλέπουμε στο πινακάκι αλλά και τα εβδομαδιαία διαγράμματά τους.

Στο πινακάκι το μπλε πλειοψηφεί πλέον απόλυτα στην στήλη με την ημερήσια τάση  αλλά οι 18 από τις 25 μετοχές του δείκτη βρίσκονται ακόμα στο κόκκινο στην στήλη της εβδομαδιαίας τάσης αφού οι αντιστάσεις τους είναι ψηλά. Η πλειοψηφία των τίτλων έχει κλείσει αυτή την εβδομάδα πάνω από τον ΕΚΜΟ 20Ε.

Το πινακάκι έχει επικαιροποιηθεί με τους νέους ανοδικούς σχηματισμούς που ενεργοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα και δεν ήταν και λίγοι.

Οι τράπεζες συνέχισαν ζωηρά σύμφωνα με την ανάρτηση της 15/11 κι όχι μόνο αυτές

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΔΜΗΕ Ανοδικός σχηματισμός

SP500, DJIA, DAX, ΓΔ (GOLDFISH)

ΚΟΥΕΣ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

FUBO (TEO)

DAX (LAAPS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *