FTSE L.C, ΔΤΡ, ΟΠΑΠ, ΜΟΗ : Εβδομαδιαία ανασκόπηση – Η ανάλυση του Goldfish για SP500, DJIA, ΓΔ, ΔΤΡ, ΕΤΕ, EUROBANK

Το κλείσιμο της εβδομάδας βρήκε τις τιμές να επιστρέφουν κάτω από τον 20ρη κ.μ.ο και ήδη στο ημερήσιο υπάρχει σενάριο επιστροφής χαμηλότερα προς τις νέες ανοδικές γραμμές τάσης Σ και Σ1 λόγω της καθοδικής διάσπασης της Σ2. Η γενικότερη εικόνα είναι ίδια με του ΓΔ που είδαμε στην προηγούμενη ανάρτηση. Απώλεια των 2827,54 θα είναι ένδειξη ότι επιστρέφουμε σε καθοδική τάση και στο ημερήσιο. Μεγάλη επιδείνωση θα είναι η απώλεια του πρόσφατου χαμηλού του Οκτωβρίου.

Ο ΔΤΡ παραμένει τυπικά σε ανοδική τάση και στα διαγράμματα που ακολουθούν έχουν σημειωθεί κάποιες τεχνικές παράμετροι. Η εικόνα βελτιώνεται σαφών με υπέρβαση της R και βέβαια επιδεινώνεται κάτω από τα χαμηλά του Οκτωβρίου.

Εκτός του ΟΤΕ που επίσης είδαμε εκτενώς στην προηγούμενη ανάρτηση είχαμε σημαντική επιδείνωση της τεχνικής εικόνας και στην ΜΟΗ που επέστρεψε σε καθοδική τάση στο ημερήσιο αλλά έχει και θετικά σενάρια εφόσον κρατιέται πάνω από τα 20,80 ευρώ.

Σε τυπικά καθοδική ένδειξη είχαμε ενδοσυνεδριακά την Παρασκευή τον ΟΠΑΠ με την διάσπαση των δυο τελευταίων τοπικών χαμηλών αλλά η αντίδραση και το κλείσιμο πολύ υψηλότερα καθιστά την ένδειξη αναξιόπιστη. Υπέρβαση της Κ θα σημάνει επιστροφή σε ανοδική τάση.

Τυπικά η τάση είναι καθοδική και στο εβδομαδιαίο ενώ στη μεγάλη εικόνα παραμένει ανοδική με βάση και τα τεχνικά δεδομένα επί των διαγραμμάτων που ακολουθούν.

Η εικόνα στο πινακάκι είχε μια επιδείνωση λόγω του κοκκινίσματος σε ΟΤΕ, ΜΟΥ κι ΟΠΑΠ αλλά και με την αύξηση του αριθμού των τίτλων που έκλεισαν κάτω από τον 20ρη κ.μ.ο, κυρίως στην μεγάλη κεφαλαιοποίηση.

ΔEITE AKOMH

SP500, DJIA, ΓΔ, ΔΤΡ, ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ (goldfish) από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό της Vital Finance

ΟΠΑΠ UPD

ΙΝΛΟΤ

ΓΔ Επικαιροποίηση (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *