ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η ένδειξη αλλαγής τάσης μετά και την επίτευξη του στόχου του μίνι διπλού πυθμένα (Δ.Π) που είδαμε στο σχόλιο της 1/11, έχει επιβεβαιωθεί πλήρως και πλέον οι τιμές έχουν καλύψει το μισό των απωλειών από τα ψηλά των 13,80 ευρώ. Ήδη έχει ενεργοποιηθεί από προχθές και ο μεγαλύτερος Δ.Π με στόχο στα 12,37 ευρώ, πάνω δηλαδή και από το 61,8%.

Όπως βλέπουμε στο εβδομαδιαίο η υπέρβαση του 20ρη κινητού την περασμένη εβδομάδα επιτάχυνε την ανοδική αντίδραση (:).

Οι τιμές σταμάτησαν την πτώση τους ακριβώς στο 38,2% διόρθωσης όλης της ανόδου από τα χαμηλά της απελπισίας κατά την πανδημία και λίγο πριν το 50%του ανοδικού από τα χαμηλά του 2022 που στο μηνιαίο που ακολουθεί και σε όλα τα μηνιαία που έχουν αναρτηθεί τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε ότι μπορεί να είναι το κύμα 3 του ΙΙΙ, οπότε θα μπορούσε εκεί να έχει ολοκληρωθεί και το κύμα 4. Αν είναι έτσι, το τελευταίο κύμα 5 του μεγαλύτερου ΙΙΙ θα μπορούσε να ολοκληρωθεί στην περιοχή των 15,00 ευρώ όπου το κύμα αυτό φθάνει το 161,8% του κύματος Ι που είχε ολοκληρωθεί στα υψηλά του 2018.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *