ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Στο κλείσιμο του Οκτωβρίου – ΤΙΤΑΝ, CENERGY, INTRACOM, ALPHA BANK

Τρίτο συνεχόμενο αρνητικό κλείσιμο μήνα για τον δείκτη με τις τιμές να μαζεύουν αφού άγγιξαν σημαντικά επίπεδα διόρθωσης και διέσπασαν προσωρινά και τον ΕΚΜΟ 6Χ για δυο συνεδριάσεις αντιδρώντας και από τα υπερπωλημένα επίπεδα στο ημερήσιο.

Η τάση παραμένει καθοδική σε εβδομαδιαίο και τυπικά και στο ημερήσιο κι απαιτείται η σταθερή υπέρβαση των 1200 μονάδων για να μιλάμε για ένδειξη αλλαγής της. Η οριζόντια αντίσταση έχει χαμηλώσει 8 φορές από τις 14/8 που είχαμε την ένδειξη καθοδικής αλλαγής χωρίς ως τώρα να διασπαστεί.

Μετά την αρχική αντίδραση οι τιμές κυμαίνονται ατασικά σε στενό εύρος λίγο χαμηλότερα αλλά παρ' όλα αυτά οι μετοχές που έχουν διασπάσει τις αντιστάσεις τους στο ημερήσιο είναι πλέον περίπου οι μισές από μόλις τρεις στα χαμηλά του μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΙΝΤΚΑ (SOLWN), (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

CENER Ένδειξη αλλαγής τάσης

ΤΙΤΑΝ

ΑΛΦΑ

ΑΡΑΙΓ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *