ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΔ, ΣΑΓΔ, ΟΛΠ, ΑΔΜΗΕ, EUROBANK

Η πτώση στις τιμές της ΒΙΟΧΑΛΚΟ έφθασε ήδη στο 61,8% όλης της ανόδου από τα χαμηλά του Μαρτίου και το 50% όλης της ανόδου από τα χαμηλά του 2022 επιβεβαιώνοντας πλήρως τις ενδείξεις αλλαγής της τάσης σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο της 19 και 21 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.   Οι αρνητικές αποκλίσεις που βλέπουμε στα διαγράμματα κάνουν πιθανό το σενάριο της διπλής κορυφής της οποίας ο στόχος ήδη προσεγγίζεται όπως προσεγγίζονται και σημαντικά fibo extensions του κυματικού σεναρίου τους. Όπως βλέπουμε στο μηνιαίο ήδη οι τιμές παραβίασαν και τον κινητό των 12 μηνών πράγμα που μπορεί βεβαίως να αναιρεθεί αν έχουμε έστω και τώρα αντίδραση κατά τις δυο τελευταίες συνεδριάσεις του μήνα.

Κατά τη χθεσινή υποχώρηση ολοκληρώθηκε ο σχηματισμός ενός νέου τοπικού υψηλού στη 1η συνεδρίαση της εβδομάδας κι έτσι χαμήλωσε πάλι ο πήχης για την αλλαγή της τάσης στο ημερήσιο που σύμφωνα με τα fractals βρίσκεται στο υψηλότερο των δυο τελευταίων υψηλών, τόσο στους μεγάλους δείκτες όσο και σε πολλούς τίτλους μεταξύ των οποίων σε κάποιους με μεγάλο ειδικό βάρος όπως ο ΟΤΕ, ο ΜΥΤΙΛ, η ΜΠΕΛΑ, η ΕΤΕ κι η ΑΛΦΑ. Τα νέα επίπεδα για όλους τους τίτλους σημειώνονται στο πινακάκι στο οποίο προστέθηκε χθες στη μπλε ζώνη του ημερήσιου η ΚΡΙΚΡΙ.

Ειδικότερα στον ΔΤΡ αν δούμε άμεσα αναστροφή ίσως μπορούμε να σκεφτούμε και το αισιόδοξη σενάριο να έχει σχηματιστεί ένας μικρός σχηματισμός αναστροφής ανάστροφου ΩΚΩ όπως βλέπουμε στα διαγράμματα που ακολουθούν. Η υπέρβαση των 999,64 μονάδων είναι η ελάχιστη προϋπόθεση για την αλλαγή της τάσης στο ημερήσιο.

Το κλίμα δεν είναι βέβαια καλό στις τράπεζες κι αυτό αποτυπώνεται ακόμα και στη μεγάλη εικόνα της ΕΛΛ που έτσι κι αλλιώς είναι σε καθοδική τάση σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο και απειλεί σημαντικές στηρίξεις, έχοντας διασπάσει και τον εκθετικό κινητό των 12 μηνών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

RUSSELL 2000 (LAAPS)

ΟΛΠ, ΑΔΜΗΕ (NIKDAN)

ΕΥΡΩΒDAX, ΓΔ  (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΑΔΜΗΕ

ΣΑΓΔ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *