Ανασκόπηση εβδομάδας

Περισσότεροι πλέον οι τίτλοι που διαπραγματεύονται κάτω από τον κινητό των 20 (ΕΚΜΟ 20) εβδομάδων και όλο και περισσότεροι αυτοί που έχουν παραβιάσει την οριζόντια στήριξη από το χαμηλότερο των δυο τελευταίων τοπικών χαμηλών  του εβδομαδιαίου πράγμα που σημαίνει περαιτέρω επιδείνωση της γενικής εικόνας παρά το γεγονός ότι η ΕΥΡΩΒ όπως κι η ΓΕΚΤΕΡΝΑ κι η ΦΡΛΚ επανήλθαν με ένδειξη ανοδικής τάσης στο ημερήσιο όπως θα δούμε στ διαγράμματα που ακολουθούν.

Στην ΓΕΚΤΕΡΝΑ είχαμε κι ενεργοποίηση μίνι διπλού πυθμένα (Δ.Π) έγκαιρα αφού είχε πλησιάσει πολύ την οριζόντια στήριξη του εβδομαδιαίου στα 11,86 ευρώ. Για την ώρα επανήλθε πάνω από τον ΕΚΜΟ 20 Εβδ . και δίνει μάχη να κρατήσει τη μεσοπρόθεσμη ανοδική γραμμή τάσης.

Τα ίδια ισχύουν και για την ΦΡΛΚ

Και μια ματιά σε FTSE και ΔΤΡ :

Στον 25ρη όπως είδαμε στο πινακάκι το κόκκινο επικρατεί πλήρως στο ημερήσιο ενώ μοιρασμένα είναι τα πράγματα στο εβδομαδιαίο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημείο στο οποίο αντέδρασε. Η οριζόντια στήριξη στο εβδομαδιαίο μπορεί να διασπάστηκε αλλά εξακολουθεί κι αποτελεί σημαντικό επίπεδο πάνω από το οποίο έκλεισε η εβδομάδα.

Στον ΔΤΡ η αντίδραση ήρθε μετά από θετικές αποκλίσεις στο 161,8% του Α στο στόχο της Δ.Κ και στη μεσοπρόθεσμη γραμμή τάσης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

, ΜΟΗ, ΟΤΕ, ΑΔΜΗΕ  (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *