JUMBO, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, INFO QUEST, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ: Επιδείνωση τεχνικής εικόνας

Διάσπαση της οριζόντιας στήριξης στο ημερήσιο που αποτελεί ένδειξη αλλαγής τάσης για τις τιμές της μετοχής κι αν ισχύει το πράσινο σενάριο μπορεί να δούμε και διάσπαση του κινητού των 20 εβδομάδων που ήδη προσεγγίστηκε και διάσπαση του τελευταίου τοπικού χαμηλού στο εβδομαδιαίο που μπορεί να αποτελεί ενεργοποίηση σχηματισμού διπλής κορυφής (Δ.Κ).

Πτωτική διάσπαση της συσσώρευσης των τιμών στην ΤΕΝΕΡΓ κι ενεργοποίηση της μίνι Δ.Κ με στόχο τα 15,09 ευρώ καθ' οδόν πιθανώς προς τον κύριο στόχο της μεγαλύτερης Δ.Κ με τον ενδιάμεσο στόχο της να επιτυγχάνεται στη χθεσινή συνεδρίαση .

Ενεργοποίηση πτωτικού σχηματισμού ΩΚΩ είχαμε και στην ΚΟΥΕΣ με τον θεωρητικό στόχο αρκετά χαμηλότερα, στα 5,27 ευρώ.

Η θετική απόκλιση που καταγράφεται (προς το παρόν) αναμένεται να καθυστερήσει (τουλάχιστον) την πτώση

Επίτευξη του στόχου του ΩΚΩ είχαμε και στην ΑΡΑΙΓ όπου συνεχίστηκε το ξεφόρτωμα κι επιβεβαιώθηκε η αλλαγή της τάσης καθώς και το πόσο κακός σύμβουλος είναι η απληστία.

Ενεργοποίηση Δ.Κ είχαμε και στην ΣΑΡ που επίσης έχει γυρίσει σε καθοδική τάση.

Επιβεβαίωση της πτωτικής τάσης είχαμε επίσης χθες και στα ΠΛΑΘ όπου διασπάστηκε η οριζόντια στήριξη στο εβδομαδιαίο (όπως έγινε και στην ΙΚΤΙΝΟΣ) και απειλείται διάσπαση της πράσινης ανερχόμενης γραμμής τάσης.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *