ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΟΠΑΠ, ΕURΟΒΑΝΚ: Ανασκόπηση – επικαιροποίηση

Οι τιμές μετά από διόρθωση του ανοδικού από τα χαμηλά του Μαρτίου κατά 32% που αποφόρτισε και τον RSI στο ημερήσιο, επανήλθαν στην ισότητα του κύματος 3 του μεγαλύτερου 3 από τα ιστορικά χαμηλά του 2016, με το κύμα 1 του 3 από τα χαμηλά της πανδημίας στα προηγούμενα υψηλά του μήνα διασπώντας τα στη συνεδρίαση της Δευτέρας. Επόμενος στόχος κυματικά εκτιμάται μεσοπρόθεσμα η σύμπτωση των fibo extensions στην περιοχή των 9.30 ευρώ, όπως βλέπουμε στη μεγάλη εικόνα, σύμφωνα και με την τελευταία ανασκόπηση. Η κορυφή πριν από το dual listing του 2013 στα 7.42 ευρώ είναι η επόμενη οριζόντια αντίσταση και συμπίπτει σχεδόν με το 50% διόρθωσης της πτώσης από τα υψηλά του 2007. Η εικόνα γενικά πλησιάζει πολύ την αντίστοιχη του ΓΔ και κυματικά. Αν συγκρίνουμε με την κίνηση των τιμών άλλων σημαντικών τίτλων της αγοράς που έχουν ήδη ξεπεράσει τα υψηλά και του 2007 οι τιμές εδώ δεν έχουν κάνει και τίποτα τρομερό, αφού δεν έχουν διορθώσει ούτε το μισό της πτώσης από τότε.

Η τάση παραμένει καθαρά ανοδική σε όλα τα χρονοπαράθυρα και η τελευταία οριακή διάσπαση της οριζόντιας στήριξης στο ημερήσιο αποδείχθηκε άνευ σημασίας αφού συνέπεσε με τον πάτο της διόρθωσης. Στο υψηλό της Δευτέρας πάντως είχαμε μια αρνητική απόκλιση σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο, γεγονός που δικαιολογεί τεχνικά και την χθεσινή υποχώρηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΠΑΠ

EΥΡΩΒ

ΤΕΝΕΡΓ

ΦΡΛΚ

ΜΟΤΟ

ΑΔΜΗΕ, ΤΕΝΕΡΓ, ΛΑΜΔΑ, DAX (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *