ΕΤΕ, EUROBANK, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΙΚΤΙΝΟΣ, ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, AEGEAN

Επικαιροποίηση στο πινακάκι που κρίθηκε επιβεβλημένη δεδομένου ότι από τις μετοχές που βρίσκονται στο μπλε στη στήλη του ημερήσιου οι οριζόντιες στηρίξεις βρίσκονται αρκετά πιο κοντά στις τρέχουσες τιμές πλέον. Ήδη η στήριξη παραβιάστηκε σήμερα στα ΠΛΑΘ.

ΕΤΕ και ΕΥΡΩΒ είναι από τις μετοχές που ολοκλήρωσαν στην συνεδρίαση της 26/7 τον σχηματισμό ενός ακόμα τοπικού χαμηλού στο ημερήσιο ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο στήριξής τους που βέβαια είναι σημαντικό και για τους δείκτες και το κλίμα στην αγορά.

Το χαμηλό της 18/7 είναι πλέον το επίπεδο οριζόντιας στήριξης και στο ημερήσιο του ΔΤΡ.

Ας δούμε και μερικές από τις σημειώσεις μετά τη συνεδρίαση της Τετάρτης;

Στην ΜΥΤΙΛ ένας ακόμα ανοδικός σχηματισμός πέτυχε το στόχο του με ακρίβεια.

Επίτευξη στόχου από προχθές είχαμε και στην ΒΙΟ που έφθασε χθες και στην ισότητα με το προηγούμενο ανοδικό όπως θα δούμε στη μεγάλη εικόνα. Ως κ. (3)του ΙΙΙ βεβαίως οφείλει να δει ψηλότερα επίπεδα.

Ας δούμε και δυο μικρότερα χαρτιά που τράβηξαν την προσοχή με τις κινήσεις τους:

Στην ΙΚΤΙΝΟΣ είχαμε δυνατό κερί με όγκο επιβεβαιώνοντας την ανοδική τάση  από τα τέλη του Ιουνίου...

..αλλά και το γεγονός ότι το πρόσημο δεν άλλαξε ούτε στο εβδομαδιαίο παρά τη μεγάλη βουτιά κι η ανοδική διάσπαση της τελευταίας κατερχόμενης προεξοφλεί απομάκρυνση από την κρίσιμη περιοχή της XR η ανοδική διάσπαση της οποίας επιβεβαιώθηκε δυο φορές με πιθανό διπλό πάτο.

UPD Ενεργοποίηση μεσοπρόθεσμου Δ.Π

Εντυπωσιακή κίνηση με ασυνήθιστο όγκο είχαμε στη ΛΟΥΛΗΣ όπου πλέον ο μέγιστος στόχος της ανοδικής διάσπασης της κατερχόμενης σφήνας της δεν φαίνεται και τόσο μακρινός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΤΕΝΕΡΓ

ΑΡΑΙΓ

ΕΥΡΩΒ

ΓΔ (ZELIS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *