ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ALPHA BANK, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, UNIBIOS, ΑΔΜΗΕ, ΑEGEAN, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, EUROBANK, SP500, OTE


Ως το 24% διόρθωσαν οι τιμές όλο το ανοδικό από τα χαμηλά του Μάρτη μέχρι τώρα. χωρίς μάλιστα να φθάσουν στην ισότητα του δεύτερου καθοδικού (y?) με το πρώτο (x?). Τα gaps έμειναν ανοιχτά και προστέθηκε κι ένα νέο στη χθεσινή συνεδρίαση. O RSI αποφορτίστηκε μετά και την αρνητική του απόκλιση στα υψηλά έτους και το μόνο που πρέπει να δούμε είναι αν θα πάμε σε νέα υψηλά ή απλά θα διορθώσουμε  όλο το πτωτικό σκέλος του Αυγούστου. Και τα δυο ενδεχόμενα θεωρούνται πιθανά. Η εικόνα στο εβδομαδιαίο είναι ακόμα ανοδική και η μεσαία ΒΒ δεν έχει προσεγγιστεί ενώ και η διάσπαση της Σ2 αμφισβητείται. Η επιβεβαίωση της ανοδικής τάσης θα έρθει με υπέρβαση των υψηλών έτους όπως έχουν διαμορφωθεί τα ημερήσια fractals ως τώρα. Η συνολική διόρθωση έφθασε στο 7% σχεδόν από τα υψηλά έτους κι είναι η μεγαλύτερη μετά από αυτή του Μαρτίου που ήταν σχεδόν διπλάσια.

Στην ΑΛΦΑ η διόρθωση σταμάτησε στο 123,6% του πρώτου πτωτικού και στο 38,2% όλου του ανοδικού από τα χαμηλά του Μάρτη καθώς και μόλις ο RSI άγγιξε την υπερπωλημένη ζώνη τιμών. Μια χαρά δηλαδή θα μπορούσε να έχει τελειώσει εδώ. Για τις αποκλίσεις και τις προϋποθέσεις για επιβεβαίωση της ανοδικής τάσης που θα δούμε στο εβδομαδιαίο ισχύει ότι και στον δείκτη.

Οι τιμές επέστρεψαν στην γραμμή λαιμού του υποτιθέμενου μεσομακροπρόθεσμου ανάστροφου ΩΚΩ ο οποίος μπορεί να επανενεργοποιηθεί ως το τέλος της εβδομάδας. Η μεσαία ΒΒ και το τελευταίο τοπικό χαμηλό εβδομάδας ήταν τελικά το επίπεδο από το οποίο ξεκίνησε η διήμερη αντίδραση. Το ενδεχόμενο να πρόκειται για απλή ανοδική διόρθωση επίσης δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Στην ΕΛΧΑ παρατηρούνται δυο πιθανά σενάρια που έχουν πιθανότητες επαλήθευσης

Πλήρης επαλήθευση των σεναρίων που παρουσιάστηκαν προ διμήνου αναφορικά με τους μεσοπρόθεσμους στόχους της ΒΙΟΣΚ, ήδη από 4/8.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

ΑΡΑΙΓ

ΑΔΜΗΕ

SP500

ΕΥΡΩΒ

ΟΤΕ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *