ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Συμπτώσεις και διόρθωση

Οι αποκλίσεις στα ψηλά έφεραν τελικά και μια σοβαρή διόρθωση με απενεργοποίηση του μίνι διπλού πυθμένα που δεν έπιασε πλήρως το στόχο του με τις τιμές να πλησιάζουν πλέον στο κλείσιμο του ανοδικού hap στις 2923,64 μονάδες κάτω από τις οποίες θα έχουμε και ισχυρή ένδειξη καθοδικής αλλαγής της τάσης στο ημερήσιο. Η εκτίμηση είναι ότι οι τιμές μπορεί να διορθώνουν όλη την κίνηση από το χαμηλό του Μάρτη και δεν έχουν φθάσει ακόμα ούτε στο πρώτο από τα πιθανά επίπεδα fibo διόρθωσης.

Η σύμπτωση δυο σημαντικών επιπέδων ανοδικής επέκτασης που βλέπουμε στο μηνιαίο διάγραμμα στην πρόσφατη κορύφωση του δείκτη λίγο πριν τον πρώτο στόχο του μεγάλου διπλού πυθμένα είναι πιθανό να έπαιξε το ρόλο της  και να δικαιολογεί βαθύτερη διόρθωση.

Στο επικαιροποιημένο πινακάκι έχουμε πλέον 10 τίτλους στο κόκκινο και τους σχηματισμούς των διπλών κορυφών της ΕΤΕ και της ΕΥΡΩΒ ενεργοποιημένους όπως είδαμε και στην τελευταία ανάρτηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

DJIA, NASDAQ, DAX 23/6 (Goldfish)

ΔΕΗ αλλαγή ημερ. τάσης

BIOΣΚ σχηματισμοί και στόχοι στο μεσο-μακροπρόθεσμο

ΙΚΤΙΝΟΣ Δ.Κ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *