ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ΛΑΒΙΦΑΡΜ: Διαδικασία απαγκίστρωσης

Σε διαδικασία απαγκίστρωσης της ΙΝΚΑΤ από τα χαμηλά επίπεδα διακύμανσης 12 ετών με διάσπαση του τελευταίου m. high fractal πριν το υψηλό του 2009 και δείχνει να μην έχει σταματημό. Ήδη οι τιμές έφθασαν στην παράλληλη της βασικής γραμμής ανοδικής τάσης και το 161,8% του πρώτου ανοδικού κύματος.

Διαδικασία απαγκίστρωσης και για την ΛΑΒΙ μετά την έξοδο από την επιτήρηση κι αν λάβουμε υπόψη τη μεγάλη εικόνα είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα.

Χθες σταμάτησε στα 0,66 ευρώ της 21/6 κι από αύριο τα 0,57 του τελευταίου τοπικού χα,ηλού αναμένεται να είναι το σημείο αλλαγής τάσης και ενεργοποίησης ενδεχόμενης διπλής κορυφής και άρα δεν έχει καμιά δουλειά να το παραβιάσει. Όπως δείχνει το πιο πιθανό είναι να ακυρώσει κάθε σενάριο για διπλή κορυφή εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΛ

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

FTSE100

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *