Συνοπτική ανασκόπηση της αγοράς – JUMB0, TITAN, ΓΔ

Η αδυναμία του ΔΤΡ να υπερβεί την συσσώρευση των τιμών στα ψηλά και να σπάσει την αρνητική του απόκλιση σταμάτησε προς το παρόν και τους άλλους δείκτες που έκαναν νεότερα υψηλά αυτή την εβδομάδα,  θυμίζοντας ακόμα μια φορά ότι χωρίς τις τράπεζες δεν πάνε πουθενά.

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο η χθεσινή συνεδρίαση στασιμότητας λοιπόν κι έτσι το μόνο που μπορεί να μπει, δεδομένης της εκτενούς κάλυψης πολλών τίτλων στις τελευταίες αναρτήσεις, είναι το αναθεωρημένο πινακάκι, στο οποίο έχουν προστεθεί κάποια ακόμα μικρά, σαν μια συνοπτική ανασκόπηση των επικαιροποιημένων επιπέδων στήριξης κυρίως μια και το μπλε κυριαρχεί, αλλά και των σχηματισμών και των στόχων τους.

Διευκρινίζεται ότι οι παλαιότεροι πτωτικοί σχηματισμοί με κόκκινα παραμένουν στο πινακάκι αν και απενεργοποιημένοι μέχρι να ακυρωθούν με υπέρβαση των υψηλών τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

ΤΙΤΑΝ & EOD UPD

JUMBO Νέος στόχος

ΕΤΕ

ΑΔΜΗΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΔ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *