ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΑΓΔ: Πρώτη μετεκλογική επικαιροποίηση

Μια συνεδρίαση πριν το τέλος του μήνα οι τιμές βρίσκονται πια μια ανάσα από τον στόχο του τελευταίου ανοδικού σχηματισμού που είδαμε στην τελευταία ανασκόπηση, με το τρέχον κύμα v να έχει ξεπεράσει και το κύμα iii μετά τα μετεκλογικά γκάζια ενώ τον μεγαλύτερο κύμα (v) είναι πλέον διπλάσιο του κύματος (i) και το ακόμα μεγαλύτερο κύμα 5 είναι υπερδιπλάσιο του κύματος 1 και να πλησιάζει στο 261,8%, όπως βλέπουμε στο εβδομαδιαίο.To υψηλό των 1998 μονάδων του 2014 έχει πλέον διασπαστεί αποφασιστικά με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί μετά από 87 μήνες ο μακροχρόνιος σχηματισμός ανοδικής αντιστροφής ο πρώτος στόχος του οποίου βρίσκεται κοντά στο 38,2% διόρθωσης όλης της πτώσης από τα ψηλά του 2007 και θα μπορούσε να είναι ο επόμενος προορισμός.

Ο μέγιστος μακροπρόθεσμος στόχος είναι στην περιοχή των 3360 μονάδων σχεδόν 470 μονάδες κάτω από τα υψηλά του 2009 από τα οποία άρχισε η τελευταία κατολίσθηση της χρεωκοπίας. Ήδη οι τιμές προσεγγίζουν το 50% αυτού του πτωτικού ως τα ιστορικά χαμηλά του 2016 από τα οποία καταγράφουν άνοδο 250%. Ο μηνιαίος RSI βρίσκεται στην υπεραγορασμένη ζώνη τιμών για πρώτη φορά τα τελευταία 15,5 χρόνια.

Ίσως κάπου εδώ πλησιάζει η ώρα για μια διόρθωση αν μετράμε σωστά και τα κύματα παραπάνω και βρισκόμαστε πράγματι στο v του (v) του 5, αφού υπάρχουν κι άλλα κυματικά σενάρια κι ο RSI μπορεί να γίνει ακόμα πιο υπεραγορασμένος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΒΑΞ Δ.Π(?)

ΚΟΥΕΣ CUP & HANDLE(?)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *