ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Γ.Δ (ΣΑΓΔ): Σύμπτωση πιθανών κομβικών σημείων – ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Το χθεσινό φρενάρισμα μετά από την άνοδο των τελευταίων συνεδριάσεων είναι μια καλή αφορμή για μια προσπάθεια να εξετάσουμε το σημείο της σημερινής κορύφωσης όχι μέσα από τους τρεις σημαντικότερους δείκτες, για τους οποίους γίνονται αναρτήσεις συχνά, αλλά μέσω του ΣΑΓΔ.

Παρατηρείται ότι το εκτιμώμενο ως κύμα v δεν έφθασε ακόμα την ισότητα με το κύμα i. H οριακή αρνητική απόκλιση θεωρείται απόλυτα φυσιολογική, όχι μόνο ως συνήθης σε 5ο κύμα αλλά και λόγω της σύγκρισης του μεγέθους αυτού του κύματος με αυτό της κίνησης από τα χαμηλά του Μαρτίου. Σημειώνεται ότι οι τιμές έχουν ενεργοποιήσει από την Τρίτη τον πιθανό σχηματισμό CUP & HANDLE που δικαιολογεί κίνηση έως και τις 2180 μονάδες περίπου.

Στο εβδομαδιαίο βλέπουμε ότι το εκτιμώμενο κύμα 5 έφθασε και την ισότητα με το κύμα 1 και μάλιστα την ξεπέρασε στο χθεσινό υψηλό χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι έχει ολοκληρωθεί. Και εδώ έχουμε αρνητικές αποκλίσεις για τις οποίες ισχύουν αυτά που γράφτηκαν για αυτή του ημερήσιου.

Στη μεγαλύτερη εικόνα βλέπουμε ότι για 4ο μήνα οι τιμές κορυφώνουν χωρίς να μπορούν να υπερβούν τα επίπεδα του υψηλού του 2014 όπου το μεγάλο κύμα (3) έχει φθάσει στο 161,8% του (1) αν τα μετράμε σωστά, μια και υπάρχουν κι άλλες μετρήσεις. Αν το κύμα (3) έχει ολοκληρωθεί τότε εύκολα θα μπορούσαμε να δούμε μια διόρθωση ως την περιοχή των 1700 μονάδων ή και χαμηλότερα ως κύμα (4) αν βρεθεί η αφορμή.

Εξυπακούεται ότι όπου αναφέρεται προσδιορισμός κύματος αυτό συνοδεύεται από ερωτηματικό (που για ευνόητους λόγους δεν μπορούσε να μπει στα διαγράμματα), υπό την έννοια ότι υπάρχουν και άλλα σενάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΙΝΤΚΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ETHEREUM (ALDEVARAN)

ΠΕΙΡ

ΓΔ (ΝΕΚ)

ΕΤΕ, ΠΕΙΡ (TSAROS)

ΤΕΝΕΡΓ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *