ΓΔ, ΔΤΡ, ΕΤΕ, JUMBO, MOTOR OIL: Ανασκόπηση εβδομάδας – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΔΜΗΕ, ΕΛΠΕ

ΓΔ

Σενάρια αναφορικά με το αν έχει ολοκληρωθεί η διόρθωση από τα υψηλά έτους θα δούμε στα διαγράμματα που ακολουθούν. Η εβδομάδα είχε θετικό πρόσημο αλλά όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά.

Η υπέρβαση των 1115,90 του υψηλού της 24/4, θα είναι ένδειξη ανοδικής τάσης στο ημερήσιο οπότε θα ακυρωθεί και τυπικά η αντίθετη ένδειξη από την ενδοσυνεδριακή διάσπαση του χαμηλού της 26/4. Για 5 μονάδες δηλαδή δεν έγινε αυτό στο υψηλό της Παρασκευής.

Στο εβδομαδιαίο η τάση είναι ανοδική αλλά οι ταλαντωτές δεν δείχνουν να συμμερίζονται ιδιαίτερα τα θετικά σενάρια.

ΔΤΡ

Η τάση είναι ανοδική στο εβδομαδιαίο όπως και στο ημερήσιο όπου δεν έδωσε την ένδειξη του ΓΔ αλλά η διόρθωση που έφθασε μόλις λίγο πάνω από το 50% της πτώσης του Μαρτίου αφήνει ανοιχτό και το κακό σενάριο

Κάποιες πιθανές εναλλακτικές μετρήσεις (όχι όλες) αλλά και οι υπάρχοντες σχηματισμοί κι οι στόχοι τους καθώς και τα χάσματα ανοίγματος που παραμένουν ακόμα ανοιχτά έχουν σημειωθεί στα ημερήσια διαγράμματα (με κεριά και με κλεισίματα). Τυχόν υπέρβαση των 846 μονάδων ανοίγει σενάριο μεγαλύτερης κούπας ενώ τυχόν επιστροφή κάτω από το τελευταίο low fractal θα είναι ένδειξη καθοδικής τάσης. Η τελευταία ανοδική κίνηση με τρία λευκά κεριά αφήνει ανοικτό και το καλό σενάριο.

ΕΤΕ

Η υπέρβαση των 4,92 είναι ένδειξη επιστροφής στην κανονικότητα για τις τιμές της μετοχής αφού έχουμε διάσπαση του υψηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά αλλά και του ανοδικού τριγώνου ή της γραμμής πιθανού ανάστροφου ΩΚΩ με μέγιστο στόχο νέα υψηλά. Ο μικρότερος σχηματισμός ανοδικής αντιστροφής αυτός του διπλού πυθμένα είναι και πάλι ενεργοποιημένος από την Πέμπτη.

JUMBO

Ισοφάριση του ιστορικού υψηλού στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας κι ενεργοποίηση  σχηματισμού τοπικού ανάστροφου ΩΚΩ που μπορεί θεωρητικά να δώσει κίνηση ως και 3 ευρώ πάνω από το σημείο της διάσπασης.

Η περιοχή των 24,50 ευρώ δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται αφού είχε ανέβει και πριν δυο μήνες πριν την αποκοπή του μερίσματος εδώ, σε συζήτηση για τι θα έπρεπε να αναμένεται μετά την επίτευξη των ως τότε γνωστών στόχων.

Η παράλληλη της S είναι από τότε ο επόμενος προορισμός-πιθανή αντίσταση μετά την Ρ2 και πριν τον στόχο της διάσπασης του τριγώνου ΚΖ

Αντίθετη εικόνα είχαμε στην ΜΟΗ που διολισθαίνει  προς περιοχή υποτιθέμενων στηρίξεων, σε εναρμόνιση με τα ΕΛΠΕ όπως είδαμε στις τελευταίες αναρτήσεις.

...στο εβδομαδιαίο βέβαια δεν υπάρχει η θετική απόκλιση...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΟΤΟ

ΕΛΠΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ), (ΣΟΛΩΝ)

ΓΔ, EUROBANKS - USBANKS, RUSSEL 2000 (Goldfish)

ΠΕΙΡ 8/5

ΑΔΜΗΕ 8/5

ΜΥΤΙΛ (Λουκάς)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *