3Ε, ΔΕΗ, ΤΙΤΑΝ, EUROBANK. ALPHA BANK, ΔΤΡ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Ανοδική η τάση σε όλα τα time frames κι οι τιμές κινούνται προς τους γνωστούς στόχους του ημερήσιου με πρώτη στήριξη στην Σ1.

ΤΙΤΑΝ

Η διόρθωση που συνέπεσε με την κρυφή αρνητική απόκλιση του μηνιαίου στα ψηλά του Φεβρουαρίου, σταμάτησε στον κινητό των 20 εβδομάδων. Με υπέρβαση των 14,68 ευρώ έχουμε ένδειξη επανόδου της βραχυπρόθεσμης τάσης σε ανοδική και πλήρη διάψευση της προηγούμενης ένδειξης λίγο πριν το χαμηλό του Μαρτίου.

ΔΕΗ

Μια ανάσα από την ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης σε ανοδική θα μπορούσε να είναι η ενεργοποίηση του μικρού ανάποδου ΩΚΩ που θα μπορούσε να θέσει στόχο την περιοχή των 9 ευρώ. Στο εβδομαδιαίο η τάση τυπικά εξακολουθεί να είναι ανοδική.

Η χλωμή αντίδραση στις τράπεζες που ξεκίνησε από το 50% fibo διόρθωσης δημιούργησε κι άλλο τοπικό υψηλό στον ΔΤΡ οπότε μοιάζει να είναι κοντά η ένδειξη ανοδικής τάσης. Όσο δεν παραβιάζονται οι ανοδικές γραμμές τάσης του εβδομαδιαίου θα υπάρχουν ελπίδες να μαζευτούν κι άλλο οι απώλειες του Μαρτίου.

Πολύ κοντά σε αντίστοιχη ένδειξη βρίσκονται οι τιμές στην ΕΥΡΩΒ και την ΑΛΦΑ που ακολουθούν:

Στο ημερήσιο της ΕΥΡΩΒ παίζει και σενάριο να βλέπουμε μίνι διπλό πάτο. Η υπέρβαση των 1,266 ευρώ θα είναι ένδειξη αλλαγής της τάσης και οι πιθανότητες ενεργοποίησης του σχηματισμού θα ενισχυθούν.

Όσο κρατάνε κι εδώ οι μεσοπρόθεσμες ανοδικές γραμμές τάσης οι ελπίδες να είδαμε ένα απλό retest της γραμμής μακροπρόθεσμης τάσης παραμένουν ζωντανές.

Κοντά σε ένδειξη τάσης βρίσκεται κι η ΑΛΦΑ αν καταφέρει την υπέρβαση του τελευταίου της τοπικού υψηλού. Οι τιμές επανήλθαν πάνω από τον κινητό των 20 εβδομάδων μετά από τρία εβδομαδιαία κεριά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

SP500 (tsaros)

ΜΕΒΑΚΟ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *