Ο συναγωνισμός των παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος για τον Μάρτιο

Για δεύτερο μήνα παρέμειναν χαμηλές βασικές οι τιμές προσφορών των παρόχων όπως βλέπουμε στους συγκριτικούς πίνακες που ακολουθούν:

Η πιο σημαντική αλλαγή είναι προσχώρηση κάποιων από αυτούς στην πολιτική χαμηλότερων τιμών μέσω νέων ή και παλαιότερων προγραμμάτων τους στην προσπάθειά τους προφανώς να συναγωνιστούν την ΗΡΩΝ που παραμένει η φθηνότερη αλλά πολύ κοντά πλέον σε κάποιους που ήταν σε απόσταση. Αρκετές επίσης υιοθέτησαν την πολιτική εκπτώσεων συνέπειας ως κίνητρο για την έγκαιρη εξόφληση των οφειλών από τους πελάτες τους. Ούτως ή άλλως οι διαφορές μεταξύ τους έχουν περιοριστεί πολύ όπως περιορίστηκε και το ύψος της κρατικής δαπάνης για την ελάφρυνση των καταναλωτών.

Έστω υπόψη ότι κάποιοι από τους παρόχους ανακοινώνουν στα sites τους κάποιες εφ' άπαξ συνήθως παροχές χρηματικών ποσών ως bonus εγγραφής αλλά αυτά δεν έχουν ληφθεί υπόψη στους πίνακες.

Να υπενθυμίσω την παράκληση τυχόν σχόλια να αναφέρονται αποκλειστικά στο θέμα των παρόχων.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *