ΟΤΕ: Επιστροφή στις στηρίξεις;

Η κίνηση που ξεκίνησε στα διπλό πάτο στα 13,34 ευρώ μετά και τη θετική απόκλιση τόσο του ημερήσιου όσο και του εβδομαδιαίου RSI όπως θα δούμε παρακάτω έφθασε ως τον πρώτο στόχο του σχηματισμού κι απέτυχε δυο φορές να συνεχίσει ψηλότερα. Η διπλή κορυφή που δημιουργήθηκε ενεργοποιήθηκε χθες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και μπορεί να δώσει κίνηση ως τα 14,43.

Η κύρια τάση παραμένει καθοδική αλλά η κίνηση που ξεκίνησε με την απόκλιση στα ψηλά του 2022 με την μεγάλη διπλή κορυφή δεν έφθασε ούτε τον πρώτο στόχο του σχηματισμού, που πάντως απέτυχαν οι τιμές να απενεργοποιήσουν σχηματίζοντας την διπλή κορυφή που προαναφέρθηκε ακριβώς στη γραμμή λαιμού. Τον καθοριστικό ρόλο θα τον παίξει η ανθεκτικότητα της κάτω γραμμής στήριξης του τριγώνου Ρ-Σ η οποία έχει αρκετές πιθανότητες να σταματήσει την πτώση στο στόχο των 14,43.

Η ανοδική διάσπαση του τριγώνου είναι η ελάχιστη προϋπόθεση για να αρχίσει να αλλάζει η μεσοπρόθεσμη εικόνα ενώ τυχόν πτωτική του διάσπαση εκτιμάται ότι ανοίγει το δρόμο για την επίτευξη των στόχων της μεγάλης διπλής κορυφής που βλέπουμε ξανά στο εβδομαδιαίο αλλά έχουμε ξαναδεί και σε προηγούμενες αναρτήσεις όπως έχουμε δει επανηλειμμένα και τους δυο μεγάλους ανοδικούς σχηματισμούς του μηνιαίου οι τελικοί στόχοι των οποίων στην περιοχή των 20 ευρώ εξακολουθούν να εκκρεμούν αφού η άνοδος σταμάτησε λίγο από τον πρώτο στόχο με επίμονες αρνητικές αποκλίσεις.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πως θα επηρεαστούν οι τιμές από τις πιθανές εκροές κατά την είσοδο της ΜΟΗ στον MSCI στο τέλος του μήνα, σε δυο συνεδριάσεις δηλαδή.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες είναι οι πρόσφατες κυματικές εκτιμήσεις των φίλων Δημήτρη και Γιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

CAC 40 (TSIP)

DAX, DJIA

ΟΛΠ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *