ΓΕΚΤΕΡΝΑ

Κάτι η στασιμότητα στο θέμα της ΤΕΝΕΡΓ, κάτι οι αποκλίσεις σε ημερήσιο και μηνιαίο, κάτι τα υπεραγορασμένα επίπεδα τιμών σε ημερήσιο και εβδομαδιαίο κάτι η μείωση του όγκου συναλλαγών κι οι τιμές δείχνουν να σχηματίζουν μια πιθανή σημαία στην περιοχή του πρώτου στόχου του γνωστού σχηματισμού διπλού πυθμένα δυο μήνες μετά την ενεργοποίησή του.

Η τάση παραμένει ανοδική σε όλα τα χρονοπαράθυρα αλλά στο ημερήσιο μπορεί να δώσει ένδειξη αλλαγής αν παραβιαστεί ο πρόσφατος σχηματισμός διπλού πυθμένα στα 11,28 ευρώ. Αντίθετα  αν ενεργοποιηθεί έχει στόχους ακόμα υψηλότερους, προς την άνω πλευρά του ανοδικού καναλιού που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο επιβεβαιώνοντας και την σημαία που ως γνωστόν είναι σχηματισμός συνέχισης της προϋπάρχουσας τάσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΤΕ, ΙΝΤΚΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *