ΟΠΑΠ, PROFILE, CENERGY, ΤΙΤΑΝ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΓΔ, ΔΤΡ, ΑΛΦΑ: Οι σημειώσεις της 3, 4 και 5/1/23

Από τα δυο σενάρια που παρουσιάστηκαν χθες έμεινε σε ισχύ μόνο το θετικό. Οι τιμές λίγο πριν φθάσουν στον στόχο του προηγούμενου σχηματισμού διπλού πυθμένα ενεργοποίησαν και τον νέο, που έχει βάση τα 12,94 ευρώ που κράτησαν περίφημα. Ο στόχος του είναι ακόμα ψηλότερα στα 13,86 ευρώ.

Να δούμε και μια μικρή που δείχνει να έχει πρόβλημα που την κάνει να υστερεί σε σχέση με τον κλάδο της ο οποίος δείχνει στη μεγάλη του εικόνα να έχει επιστρέψει από τον Νοέμβριο σε ανοδική τάση τουλάχιστον σε σχέση με τον εκθετικό κινητό των 6 τελευταίων μηνιαίων υψηλών.

Η τάση είναι καθοδική τόσο στο εβδομαδιαίο όσο και στο ημερήσιο όπου οι τιμές πλησιάζουν στην ενεργοποίηση ενός ΩΚΩ που μπορεί να στείλει τις τιμές χαμηλότερα κι από το χαμηλό του Οκτώβρη. Παράλληλα υφίσταται και μια διπλή κορυφή με στόχο λίγο ψηλότερα που θα ενεργοποιηθεί ταυτόχρονα. Η τεχνική εικόνα μπορεί να αρχίσει να βελτιώνεται με υπέρβαση των 2,99 οπότε ακυρώνονται οι σχηματισμοί και να επιδεινώνεται κάτω από τα 2,79 ευρώ οπότε ενεργοποιούνται.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ 4/1/23:  Τα 2,79 τελικά παραβιάστηκαν σε κλείσιμο. Ο στόχος της Δ.Κ είναι στα 2,57 και του ΩΚΩ στα 2,45 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ, ΑΛΦΑ, ΕΛΧΑ, ΠΛΑΘ, ΤΙΤΑΝ, CENER Οι σημειώσεις της 4/1/23

Παρακαλείσθε να συμμετάσχετε στο quiz TOY CHIEFSOTOS (CHF)

ΓΔ, ΑΛΦΑ (SPAND)

ΓΔ (CHF), (SAL), (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *