ETE, ΓΔ: Η ανάλυση του Goldfish

Το τελευταίο διάστημα η μετοχή κινείται με συνεχόμενα χαμηλότερα υψηλά και υψηλότερα χαμηλά. Με άμεση καθοδική επέκταση είναι ευκρινές ότι μπορεί να σχηματιστεί ένα ''συμμετρικό τρίγωνο''. Τρίγωνα αυτού του είδους εμφανίζονται σε θέση ''b'' η σε κύμα ''4''.

Εδώ υπάρχουν οι προϋποθέσεις για κύμα ''4'', πράγμα που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή εξέλιξη για την μετοχή. Ένα ανοδικό 5 κυμάτων συνδέεται με ανοδικές μεσοχρόνιες προοπτικές. Επομένως, θα έχει ιδιαίτερα μεγάλη αξία αν το επιτύχει, ακόμα και αν χρειαστεί να διορθώσει αμέσως μετά. Δείτε, σχηματικά μια παρόμοια εξέλιξη:

Το δυσμενές σενάριο για την μετοχή είναι γνωστό εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.

Σε αυτό προβλέπεται ένας οριζόντιος σχηματισμός τριγώνου ''abcde'' από τα χαμηλά του 2016. Στα πλαίσια αυτού του σεναρίου θα πρέπει η άνοδος από τα τελευταία ιστορικά χαμηλά να παραμείνει 3κυμάτων. Να υπάρξει δηλαδή αρνητική απόκλιση της μετοχής με τα νεότερα υψηλά σε ΓΔ & ΔΤΡ. Ο λόγος είναι ότι το τελευταίο καθοδικό της μετοχής θα πρέπει τυπικά να είναι 5 κυμάτων.

Για τον λόγο αυτό, σε περίπτωση καθοδικής συνέχειας, θα εστιάσουμε στο ενδεχόμενο η ανοδική αντιστροφή να ξεκινήσει λίγο χαμηλότερα (2,13 -). Αν συμβεί αυτό θα εστιάσουμε στο αυξημένης πλέον πιθανότητας ενδεχόμενο να μην έχουμε νεότερα υψηλά (εμφάνιση της αρνητικής απόκλισης). Αυτό θα μας φέρει σε μια διαγραμματική κατάσταση που θα ευνοεί τα μέγιστα το δυσμενές σενάριο των νεότερων ιστορικών χαμηλών:

Η παραπάνω ανάλυση έχει αντιγραφεί από το τελευταίο εβδομαδιαίο ενημερωτικό που είναι διαθέσιμο στους πελάτες της Vital Finance πριν τη πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας. Το ενημερωτικό αυτή φορά περιλαμβάνει και ΓΔ, ΔΤΡ, ΕΥΡΩΒ και ΑΛΦΑ.

Αν κάποιος χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στη λίστα αποδεκτών αυτών των ενημερωτικών μπορεί να ξεκινήσει από την προσφορά στην κορυφή της σελίδας και να ακολουθήσει τις οδηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ 24/9 (GOLDFISH)

ΓΔ (CHIEFSOTOS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *