Σχόλιο αγοράς, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΟΤΕ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, MOTOR OIL, ΓΕΚΤΕΡΝΑ

Η διόρθωση συνεχίζεται και αρκετοί τίτλοι με σημαντικό ειδικό βάρος στους δείκτες διέσπασαν ή βρίσκονται πολύ κοντά στο να διασπάσουν τις στηρίξεις τους με βάση τουλάχιστον τα fractals. ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΜΥΤΙΛ, ΕΛΠΕ βρίσκονται μια ανάσα από τις στηρίξεις τους ενώ η ΤΕΝΕΡΓ που θα δούμε παρακάτω κοκκίνισε όπως κι η ΑΡΑΙΓ κι η ΕΧΑΕ χθες, ενώ η ΓΕΚΤΕΡΝΑ διέσπασε και τη στήριξη στο εβδομαδιαίο (9,35 ευρώ) όπως κι η ΒΙΟ από την προηγούμενη εβδομάδα που αύξησαν στους πέντε τους τίτλους που έχουν δώσει ένδειξη αλλαγής τάσης και στο εβδομαδιαίο, με όρους fractals τουλάχιστον. Έτσι η πλειοψηφία των τίτλων στο πινακάκι μας είναι και πάλι στο κόκκινο με σαφείς τάσεις επιδείνωσης.

Η ΤΕΝΕΡΓ έχει πάντα ενεργοποιημένο τον ΩΚΩ της που έχει στόχο τα 11,08 ευρώ ενώ λίγο χαμηλότερα ενεργοποιείται και η τελευταία διπλή κορυφή

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η ματιά του φίλου Δημήτρη στη μετοχή:

Για τον ΟΤΕ έχει ενδιαφέρον η ανάρτηση του φίλου Διόφαντου για τις προοπτικές βραχυπρόθεσμα αλλά και μεσοπρόθεσμα:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΤΕΝΕΡΓ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Επικαιροποίηση μέτρησης SP500 (Tsaros)

ΜΟΗ

ΔΤΡ (ΝΕΚ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *