ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, JUMBO, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Εκτιμήσεις – σημειώσεις

ΜΥΤΙΛ Επικαιροποίηση (Διόφαντος)

Η μετοχή ακολουθεί την πορτοκαλί πορεία της προηγούμενης ανάρτησης.

Αν κύμα (((3))) = 4,236* κύμα (((1))) τότε ο στόχος είναι 16,10 ευρώ.
Αν κύμα ((5)) = κύμα ((3)) τότε ο στόχος είναι 16,72 ευρώ.
Αν κύμα 5 = 0,618* κύμα 3 τότε ο στόχος είναι 16,80 ευρώ.
Μετά ακολουθεί σοβαρή διόρθωση ως την περιοχή λίγο κάτω των 13 ευρώ.

JUMBO

Σε συνέχεια του τελευταίου σχολίου, σε καθοδική τάση εξακολουθούν να βρίσκονται οι τιμές της μετοχής στο ημερήσιο και στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας διέσπασαν την γραμμή λαιμού ενός πιθανού σχηματισμού καθοδικής αναστροφής οι θεωρητικοί στόχοι του οποίου δείχνουν ότι μπορεί να δοκιμαστούν και τα όρια της εβδομαδιαίας τάσης (12,90 τώρα) που τυπικά παραμένει ανοδική.

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

Η τάση τυπικά παραμένει καθοδική με όρους fractals κι αλλάζει με παραβίαση του τελευταίου υψηλού. Για την ώρα παίζουν πιθανότητες και για τους δυο αντιμέτωπους σχηματισμούς του ημερήσιου γραφήματος με τον καθοδικό να ενισχύεται σε περίπτωση που παραβιαστεί το όριο της εβδομαδιαίας τάσης στα 9,35 ευρώ όπου βρίσκεται τώρα η υποτιθέμενη κεφαλή του ανοδικού σχηματισμού.

Τέλος και στην ΙΝΤΚΑ που παραμένει βέβαια ανοδική είχαμε την ενεργοποίηση ενός μίνι καθοδικού σχηματισμού που ακολούθησε την αδυναμία να συνεχίσουν οι τιμές πέρα από τον ενδιάμεσο στόχο του μίνι διπλού πάτου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔΕΛΠΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Ανασκόπηση DAX, DJIA

SP5OO (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΓΔ, ΕΤΕ (GERIS)

δημοσκόπηση ΕΤΕ

SP500 (IoanisK)

ΑΡΑΙΓ

FTSED

FTSE

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *