ΦΟΥΡΛΗΣ, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ALUMIL ΜΥΛΩΝΑΣ: Οι σημειώσεις της ημέρας

Όπως είχε εκτιμηθεί στις 7 Μαρτίου η υπέρβαση των 4,19 ευρώ έδωσε ιδιαίτερη ώθηση στις τιμές της μετοχής και σήμερα φθάσαμε στην επίτευξη του μέγιστου στόχου του μικρότερου ανοδικού σχηματισμού.

Ο επόμενος σχηματισμός παρουσιάστηκε τελευταία φορά εδώ. Για την ώρα σειρά παίρνει η παράλληλη της ανοδικής γραμμής τάσης που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο διάγραμμα και η ισότητα του τρέχοντος με το πρώτο ανοδικό κύμα. Η στηρίξεις είναι στο μεν εβδομαδιαίο στα 3,705 στο δε ημερήσιο στα 4,095 ευρώ αλλά δεν φαίνεται πιθανό να μας απασχολήσουν μέχρι να ανέβουν κι άλλο.

ΤΕΝΕΡΓ

Ο ΩΚΩ που προς στιγμή ενεργοποιήθηκε είναι απενεργοποιημένος με κίνηση που άρχισε την αμέσως επόμενη συνεδρίαση και πλέον έχουμε ενεργοποιημένο ένα μίνι σχηματισμό διπλού πυθμένα.

Δείτε και την πολύ ενδιαφέρουσα ματιά του φίλου Παντελή στην ΤΕΝΕΡΓ.

Πολύ καλή η εικόνα στην ΑΛΜΥ όπου οι τιμές έφθασαν να δοκιμάσουν την καθοδική μακροχρόνια γραμμή τάσης

Σημαντική η πιθανότητα να βρισκόμαστε σε κύμα 3  με τις τιμές να φθάνουν σήμερα στο κλείσιμο ακριβώς στο υψηλό του 2020. Μέχρι την κορυφή του κύματος 1 δεν φαίνεται κάποια σημαντική αντίσταση στη μακρο - και μεσο-πρόθεσμη εικόνα. Στα 0,996 ευρώ βρίσκεται η πιο σημαντική στήριξη αφού χαμηλότερα αλλάζει η μεσοπρόθεσμη τάση. Με τη φόρα πάντως που έχουν οι τιμές δεν φαίνεται πιθανό να μας απασχολήσει ούτε καν η στήριξη του ημερήσιου που βρίσκεται τώρα στα 1,20.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *